اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

جمعه 5 دی 1399

مهمترین فواید فلفل قرمز برای سلامت مغز و قلب

فلفل قرمز مزایای متعددی برای بدن دارند که از جمله آن می‌توان به حفظ برای سلامت روده، عملکرد مغز، قلب، پیشگیری از سرطان و... اشاره کرد.

2

فایده فلفل تند به دلیل وجود کپسایسین است؛ این ماده یک ترکیب گیاهی زیست فعال است که ترکیب اصلی فلفل قرمز و عامل تندی طعم آن را منجر می‌شود. انواع مختلفی از فلفل قرمز وجود دارد که عمدتا به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.

مزایای فلفل قرمز برای روده بزرگ

فلفل قرمز حاوی کپسایسین است که سلامت معده را حفظ می‌کند ومی تواند زخم معده را درمان کند. این فلفل حاوی آنتی اکسیدان و سایر ترکیباتی است که برای تسکین مشکلات گوارشی مانند اختلالات معده، گاز‌های روده‌ای و اسهال و گرفتگی عضلات عمل می‌کند، زیرا باعث تحریک آب معده شده و بر اسیدیته آن تأثیر می‌گذارد و از تحریک جلوگیری می‌کند.

پیشگیری از سرطان

یکی دیگر از مزایای فلفل تند نقش آن به عنوان یک داروی طبیعی برای مبارزه با سرطان است و طبق مطالعات آمریکایی در مورد سرطان، فلفل  با تخریب انواع اساسی رده‌های سلول‌های سرطانی و همچنین درمان سایر سرطان‌ها، به از بین بردن سلول‌های سرطانی در خون و از بین بردن سرطان پروستات کمک می‌کند.

درمان گلو درد

فلفل قرمز حاوی بتاکاروتن و ویتامین A است که به این ادویه رنگ قرمز می‌بخشد. ویتامین A به سلامت سیستم تنفسی، سیستم ادراری و دستگاه گوارش کمک می‌کند. فلفل قرمز همچنین حاوی ویتامین C بوده و به تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری‌ها و عفونت‌ها کمک می‌کنند.

این ماده غذایی  برای کسانی که از آلرژی رنج می‌برد نیز مفید است؛ زیرا حاوی کپسایسین است که علائم آلرژیک را کاهش داده و با عفونت‌های مزمن که روی سینوس‌ها تأثیر می‌گذارد مبارزه می‌کند، زیرا حاوی عوامل ضد باکتری است.

فواید فلفل قرمز برای درد مفاصل

فلفل، درد انواع میگرن، سردرد و درد‌های مفصلی آرام می‌کند. با قرار دادن آن روی پوست می‌توان از وجود ماده شیمیایی P که ماده انتقال پیام به مغز است، کاست.

بهبود عملکرد مغز

فلفل قرمز حاوی آهن و اکسیژن است که جریان خون را افزایش می‌دهد و در تولید هموگلوبین در مغز نقش دارد و عملکرد شناختی را حفظ می‌کند که این امر احتمال بروز اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر و زوال عقل را کاهش می‌دهد.

فواید فلفل قرمز برای سلامت قلب

یکی از فواید فلفل قرمز این است که باعث افزایش سلامت قلب و عملکرد آن می‌شود فلفل قرمز همچنین میزان کلسترول در خون و رسوبات چربی را کاهش می‌دهد و در نتیجه از لخته شدن خون زیاد جلوگیری کرد، به گردش خون کمک می‌کند و رگ‌های خونی را گسترش می‌دهد.

ایمنی بدن را تقویت می‌کند

فلفل قرمز حاوی مقادیر زیادی ویتامین اعم از ویتامین A و ویتامین C است. ویتامین A برای حمایت از بافت‌های غشای مخاطی مانند مجاری تنفسی، دستگاه‌های روده و سیستم ادراری کار می‌کند و ویتامین C به تشکیل و حفظ بافت‌های پیوندی و قلبی عروقی کمک می‌کند. از جمله دیگر مزایای فلفل تند از بین بردن میکروب‌ها و مواد تحریک کننده در بدن است و در صورت استعمال آن روی بینی باعث آب ریزش بینی می‌شود. همچنین به کاهش پسوریازیس کمک می‌کند، بیماری که باعث خارش پوست و منجر به ظهور لکه‌های پوستی زشت می‌شود..

زیان‌های فلفل قرمز

خوردن زیاد فلفل قزمر ممکن است باعث درد و سوزش معده و درد در ناحیه شکم شود. همچنین فلفل قرمز ممکن است باعث گرفتگی عضلات و اسهال همراه با درد شود که برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شایع است.

خطر فلفل قرمز برای بیماران سرطانی

فلفل قرمز حاوی ماده کپسایسین است که در هنگام زیاده روی در مصرف آن ممکن است باعث آسیب از جمله افزایش احتمال سرطان، به ویژه در معده، کیسه صفرا، دهان و گلو شود، اما فلفل قرمز باعث سرطان نمی‌شود، ولی ممکن است در موارد زیادی احتمال عفونت را افزایش دهد.

  منبع: خبرگزاری صدا وسیما
 

آخرین اخبار

راهکار‌های رها شدن از بند افسردگی مصرف کدام ویتامین در فصل سرما ضرورت دارد؟ روش های طبخ گوشت و تأثیر آن بر بروز سرطان خاصیت خاص «شیر» خطر چرخش ویروس انگلیسی در بازار تهران بیشتر است آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۹۳ بیمار کالبدشکافی یک خبر پرحاشیه؛ انتقال کرونا از سطوح کمبود شن و ماسه تهدیدی برای انتقال واکسن کرونا آبمیوه های سرشار از آهن حذف دفترچه کاغذی تا اردیبهشت ۱۴۰۰ رنگ بندی کرونایی شهر‌ها ٢۵ اسفند تعیین می‌شود رشد میزان تکثیر ویروس، افزایش احتمال جهش را در پی دارد تاثیر زدن دو ماسک در مقابله با کرونا کسانی که صبحانه نمی‌خورند این مطلب را بخوانند آخرین آمار کرونا؛فوت 82 بیمار مبتلا به کرونا جزئیات شرایط سفر‌های نوروزی؛ گردش ویروس انگلیسی در کشور معلولیت به رنگ لعل بهترین میوه برای سلامت کلیه‌ها نرخ تست PCR در بخش خصوصی ۳۱۰هزار تومان عوارض تند غذا خوردن برای بدن در کدام روز هفته احتمال حمله قلبی بالاتر است؟ علت بروز سردرد‌های روزانه و شیوه کنترل آن‌ها را بشناسیم تاثیر ویتامین ب۶ در مبارزه با بیماری کرونا مقاوم ترین افراد در برابر کرونا از دیدگاه روانشناسان حال شما با چه راهکارهایی خوب می‌شود؟ نگرانی وزیر بهداشت از سفرهای نوروزی شنبه تصمیم گیری نهایی درباره سفر‌های نوروزی آخرین آمار کرونا؛ فوت ۸۱ بیمار مبتلا به کرونا جزئیات واکسیناسیون کرونا ؛ مردم بار سفر نبندند تمرین تناوبی برای بیماران پیش دیابتی مناسب است سیر و ۵ دستورالعمل برای کاهش وزن آتش در خرمن هیرکان؛ نقدی بر ساخت و ساز در قلب جنگل های شمال کشور "کووپارس رازی" جزو بی‌خطرترین واکسن‌هاست آتش سوزی در شیرخوارگاه آمنه آغاز توزیع واکسن از سوی اتحادیه کوواکس تقویت سیستم ایمنی بدن تشخیص احتمال ابتلا به سرطان خون با آزمایش ژنتیکی خطرات مصرف قهوه در دوره بارداری امکان تولید ماهیانه ۱۵ میلیون دُز واکسن آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۶ بیمارکرونا ضد عفونی کننده ضد کرونا در منزل بسازیم! افزایش جراحی زیبایی بینی همزمان با شیوع کرونا ۸ نشانه هشدار دهنده لخته شدن خون در بدن ۷ خوراکی که اختلالات پوستی را از بین می‌برند بیماری مرگبار در کمین کسانی که با آفت‌کش‌ها سر و کار دارند علل سوت کشیدن گوش آیا می‌توان قرص‌ها را با آبمیوه، چای یا شیر مصرف کرد؟ نشانه‌های حمله‌ خرچنگ‌ها به بافت چشم انسان! واکسیناسیون کرونای سالمندان مستقر در منازل از فروردین ۱۴۰۰ دلایل ایجاد لکه سفید روی ناخن‌ها

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .