اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 20 دی 1399

2 ماده مفید در پیشگیری از خطر ابتلا به پارکینسون

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بالایی از ویتامین C و E مصرف می‌کنند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در خود را حدود یک سوم کاهش دهند.

0

خوراکی‌های سرشار از ویتامین C شامل پرتقال، توت فرنگی، کلم بروکلی و خوراکی‌های غنی از ویتامین E همچون اسفناج، کدو حلوایی و مغز‌هایی مانند بادام و بادام زمینی می‌توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند.

به گفته محققان اروپایی، ویتامین‌های C و E آنتی اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند از آسیب سلول ناشی از پارکینسون جلوگیری کنند. آنتی اکسیدان‌ها ممکن است به مقابله با مولکول‌های ناپایدار و استرس اکسیداتیو که می‌تواند منجر به از بین رفتن ماده شیمیایی مغز موسوم به دوپامین که مشخصه بارز بیماری است کمک کند.

محققان تاکید کردند: اثر محافظتی ویتامین‌ها در جلوگیری از بروز بیماری پارکینسون ممکن است به ویتامین‌های خاص مانند ویتامین‌های E و C محدود شود. بنابراین، مصرف غذا‌های غنی سرشار از این ویتامین‌ها ممکن است به جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون کمک کند.

به گفته محققان اروپایی، این مطالعه نمی‌تواند اثبات کند که ویتامین‌های E و C از بروز پارکینسون جلوگیری می‌کنند، تنها مصرف مقادیر بالایی از این ویتامین‌ها با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط است و ضرورت دارد تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا انجام شود.

پارکینسون اختلال حرکتی است که به تدریج باعث کاهش دوپامین- ماده شیمیایی موجود در مغز- شده و بر گفتار، راه رفتن و تعادل فرد تاثیر می‌گذارد. علت بروز این بیماری مشخص نیست و تاکنون درمانی برای آن یافت نشده است.
منبع : برنا - ایسنا

آخرین اخبار

فقط در حد ۵ روز ذخیره خونی داریم سرطان‌های دستگاه گوارش قابل پیشگیری هستند سن ابتلا به سرطان سینه در ایران کاهش یافته است آموزش همچنان باید به صورت مجازی باشد تاثیر واکسن های جدید بر ویروس جهش یافته کرونا اگر به سلامت ریه‌هایتان اهمیت می‌دهید حتما از این غذاها استفاده کنید کرونا در تلاش برای ماندن است فوت ۶۹ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونایی نیست خواص عجیب مصرف پیاز قرمز در دوران کرونایی تشدید نظارت‌ها برای جلوگیری از موج جدید شیوع بیماری در کشور ضروری است کارمندان در سرویس بهداشتی محیط کار حتما از ماسک استفاده کنند اگر این چهار نشانه را دارید میزان قند خون شما بالاست! قاتل کبد چرب این رژیم غدایی موثر است تضمین سلامت روان با ۴ ماده غذایی ۴ بیماری مرتبط با چشم و علائم آن‌ها بهترین مواد غذایی برای زنان پس از زایمان از علائم مرگبارترین سرطان جهان چه می‌دانید؟ بدترین مواد غذایی که هم اینک باید مصرف آن‌ها را متوقف کنید ۷ نشانه که زنگ خطر مشکلات روده است چگونه با معاینه زبان متوجه ابتلای خود به کرونا شویم؟ خواص شگفت انگیز جو دوسر برای سلامت بدن تقدیر یگان حفاظت محیط‌زیست از مدیر شبکه سلامت و برنامه مثبت سلامت آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۴ بیمار دیگر تقدیر فرماندار شهرستان مهدیشهر از برنامه «ایران فعال» قدردانی سازمان محیط زیست از شبکه سلامت روشی نو برای درمان مشکلات روحی کودکان و نوجوانان بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای باروری زنان و مردان مهار کرونای انگلیسی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی عوارض دیابت بارداری برای جنین و مادر علائم چشمی و بینایی در بیماران مبتلا به کرونا دارو‌های گیاهی و شیمیایی موثر برای درمان کرونا ۴ عادت غذایی نادرست که باعث مرگ زودرس می‌شود مشکل پاهای پرانتزی و راه های درمان آن ۵ علامت مهم که از تاثیر کرونا بر قلب حکایت دارد آیا رژیم شکلات برای کاهش وزن مفید است؟ آیا موز عامل افزایش وزن است یا کاهش آن؟ رفع خشکی پوست دست با چند راهکار خانگی ۷ راز زیبایی که در روغن هسته زردآلو نهفته است افزایش مرگ و میر کودکان تهرانی بر اثر کرونا در ۱۰ روز اخیر کلاهبرداری با «واکسن کرونا» و فروش اقلام دارویی در فضای مجازی شیوع کرونا به گردشگری سلامت ضربه زد آخرین جزییات از بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه/ کدام دانش آموزان سر کلاس درس می‌روند؟ آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۳ بیمار دیگر کووید۱۹ بی توجهی به نکات بهداشتی، عامل افزایش مرگ و میرهای کرونا جزییات صدور دومین مجوز آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا این افراد هرگز چای ترش نخورند! ۴ علامت ایمنی بالای بدن مقابل ویروس کرونا تاثیر شگفت انگیز این ادویه برای درد مفاصل بازگشت احتمالی اپیدمی کرونا

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .