سفره سلامت ساعت 11:15
به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت : دکتر فتاحی مقدم معاون پژوهشی پژوهشکده میوه های نیمه گرمسیری از ارزش غذایی انواع کیوی را در برنامه سفره سلامت ساعت 11:15ببینید
همچنین در این برنامه مهندس ایزدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از نحوه کاشت و تولیدمیوه کیوی می گوید
دکتر اسدی صنم عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع نیز از گیاه سرخارگل و خواص این گیاه دارویی با ارزش اطلاعاتی را ارائه می شود شما شاهد یکی از خطوط تولید و بسته بندی میوه کیوی را در رامسر مشاهده خواهید کرد