اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 29 خرداد 1399

نان خانگی را مغذی کنید

وجود بخار آب در فضای پخت نان بافت نان را تا حد بسیاری بهبود می بخشد.

نان خانگی را مغذی کنید

به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت صفورا کرمی کارشناس تغذیه در پورتال به سایت ایران نوشته است

پختن انواع نان ها با امکانات خانگی کار چندان دشواری نیست اما دانستن نکات کوچک کلیدی در طبخ انواع نان می تواند ضمن آسان تر کردن کار شما تهیه محصولی خوب را نیز تضمین کند.

این روزها ویروس کرونا ذهن و زندگی مان را سخت درگیر کرده است.طوریکه حاضریم حتی نان را قبل از مصرف ضدعفونی کنیم!
شاید امکان تهیه نان مصرفی روزانه در منزل میسر نباشد اما امتحان کردن آن تجربه ای خوشایند خواهد بود و گریزی برای فرار از استرس این روز ها.
پختن انواع نان ها با امکانات خانگی کار چندان دشواری نیست اما دانستن نکات کوچک کلیدی در طبخ انواع نان می تواند ضمن آسان تر کردن کار شما تهیه محصولی خوب را نیز تضمین کند.
بیش از هر چیز باید با نقش هریک از مواد اولیه نان و رعایت نکات لازم درباره آن آشنا شوید.

مایه خمیر 

مایه خمیریکی از مواد مورد نیاز جهت عمل آوردن خمیر نان است . حتما از تازگی آن اطمینان حاصل کنید که مایه خمیر کهنه کیفیت لازم را به نان نخئاهد داد.
در بسیاری از انواع نان به جای آب مورد نیاز میتوان از شیر استفاده کرد تا نان مغذی تری به دست آید . به درجه حرارت آب یا شیر مصرفی دقت کنید که بین 40 تا 50 درجه سانتیگراد باشد.

آرد

آردی که به کار می برید باید از نوع مناسب برای تهیه نان برای تهیه نان مورد نظر شما باشد.ترجیحا از آردهای سبوس دار استفاده کنید تا فیبر بیشتری داشته باشند. از آرد های شیرینی پزی برای طبخ نان اجتناب کنید زیرا در این نوع آرد پروتئین های گلوتانین و گلیادین که باعث ورآمدن خمیر میشوند ، به اندازه کافی وجود ندارد.
از روغن های مایع جهت طبخ نان استفاده کنید که موجب بافت و طعم بهتر نان می گردد و اضافه کردن کره را به جز برای کودکان به حداقل برسانید.

تخم مرغ

اضافه کردن تخم مرغ  موجب غنی تر شدن طعم و رنگ نان می شود.

نمک

نمک به عنوان یکی از ملزومات در طبخ انواع نان باعث فعال شدن مایه خمیر می شود. دقت کنید برای کیفیت بهتر نمک به آرد اضافه گردد نه به مایه خمیر. و در مقدار آن اعتدال را رعایت کنید.

اقزودنی های متنوع 

گاهی اضافه کردن تنها کمی شکر طعم نان را بسیار بهبود می دهد.
اضافه کردن انواع مغز ها یا سبزیجات خشک معطر به سطح نان ترفندی خلاق برای بهبود طمع و افزایش ارزش تغذیه ای آن خواهد بود.
اضافه کردن انواع میوه های خشک یا انواع پنیر در داخل بافت نان هم تجربه ای دلپذیر خواهد بود.
وجود بخار آب در فضای پخت نان بافت نان را تا حد بسیاری بهبود می بخشد.

از نان های طبخ شده عکس بگیرید و از چشیدن طعم های جدید لذت ببرید.

 

آخرین اخبار

دو موضوع یک چالش هشدار دکتر محرز به افزایش کرونا در کشور از سلامت معنوی تا طب سالمندی کاوازاکی چیست؟ دعا کنیم تهران زلزله نیاید راهکارهای تغذیه ای طلایی برای مقابله با کرونا چطور بر غلظت خون غلبه کنیم ۲۵ استان در وضعیت قرمز و هشدار تاریخ جدید ۵ آزمون علوم پزشکی آخرین مطالعات علمی بین المللی مرتبط با ویروس کووید 19 ارائه شد تشخیص میزان سلامت کودک افزودن 25 تخت جدید مراقبت ‌های ویژه به ظرفیت بیمارستان‌ های بوشهر آیا در همه سنین میتوانیم رشد مادی و معنوی داشته باشیم چرابا وجود لباس های ویژه کادر درمان نیز مبتلا به کرونا می شوند؟ استعلام بیمه با * 16666 # برترین چربی‌سوز‌هایِ جهان کدامند؟ اعمال محدودیتهای یک هفته ای در کلانشهر تهران شناسایی ویروس کرونا در هوای محیط های بسته فاقد تهویه مناسب در شهر تهران دور دوم اقدامات ضد کرونایی در زندان‌ها تعویق زمان برگزاری کنکور دکتری و کارشناسی ارشد پزشکی تعداد جان باختگان کرونا از مرز ۱۳ هزار نفر گذشت چی بخوریم تا کرونا نگیریم؟ آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود مراقبت های پساکرونا مردم خودسرانه برای تست کرونا مراجعه نکنند تا خدا هست و دعای شما، هراسی از هجمه بیماری نداریم همه باید در مقابل دشمن یکصدا باشیم دیدار تصویری نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب توضیحات معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری آزمونها اجرای فاز ششم صدور پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران مراکز ۱۶ ساعته کرونا در تهران به ۹۰ مرکز افزایش یافت ۱۵ استان در وضع قرمز و هشدار انتقال هوایی قلب اهدایی کودک ۱۲ ساله از رفسنجان به تهران دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا صرفا توصیه های پزشکی نیست ضرورت سلامت و ایمنی غذاها برای پیشگیری از کرونا اگر در خوابیدن مشکل دارید، این ۷ ماده غذایی را نخورید! نکات تغذیه ای برای بیماران کرونایی درخواست کاهش ساعات کاری مجلس لیگ را تعطیل و پرسپولیس را قهرمان کنند داروی رمدسیویر موجود در بازار سیاه غیر مجاز است مبتلایان به کرونا درجهان حدود ۱۲ میلیون ۲۰۵ هزار نفر برخی بیماران کرونا نیازمند دیالیز شده اند کرونای خفیف خطرناک است آنچه درباره تست کرونا باید بدانید راه‌های طبیعی برای بهبود حافظه معده درد ممکن است از علایم کرونا باشد درمان نابینایی با تزریق نانوذرات امکانپذیر می شود اتفاقات کرونا «طغیانی» است روند کرونا در ایران، از ۱۹ خرداد تا ۱۹ تیر نوعی واکسن سل مرگ‌ومیر ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .