اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 18 مرداد 1399

هرگز گوشت و ماهی را بدون زردچوبه کباب نکنید!

زردچوبه قادر است که از تاثیرات منفی پخت در دمای بالا بکاهد و غذایی سالم‌تر را به شما ارائه دهد.

0

امروزه متخصصان تغذیه به این نتیجه رسیده‌اند که زردچوبه از خواص درمانی ویژه‌ای نیز برخوردار است. این خواص منحصر به فرد زردچوبه موجب می‌شود که از تولید عوامل شیمیایی سرطان‌زا به هنگام کباب کردن گوشت و پخت آن در دمای بالا جلوگیری شود.
در بسیاری از فرهنگ‌ها از این ریشه محبوب به عنوان اکسیر شفابخش نام برده می‌شود.

هرگز گوشت و ماهی را بدون زردچوبه کباب نکنید!


وجود ترکیبات کورکومین در زردچوبه موجب شده که این ماده همانند یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) عمل کند.
بسیاری از محققان بر این باورند که فعالیت آنتی‌اکسیدانی کورکومین موجود در زردچوبه آن را قادر ساخته که به از بین بردن رادیکال‌های آزاد که عامل اصلی ایجاد سرطان هستند، کمک کند.
همچنین استفاده از کورکومین در درمان بیماری‌های متابولیکی بسیار کاربردی است.
اما در کنار تمام مزایایی که به آن اشاره شد یکی از خواص شگفت‌انگیزی که در آشپزی باید به آن توجه کرد این است که کباب کردن غذا‌هایی که با زردچوبه مزه‌دار شده‌اند موجب می‌شود غذا‌ها سالم‌تر باشند.
زردچوبه قادر است که از تاثیرات منفی پخت در دمای بالا بکاهد و غذایی سالم‌تر را به شما ارائه دهد.
متخصصان تغذیه معتقدند کبابی کردن گوشت باعث ایجاد آمین‌های آروماتیک هتروسیکلیک (HAAs) می‌شود.
این آمین‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که به واسطه پخت پروتئین‌های حیوانی در دمای بالا ایجاد می‌شوند و خطر ابتلا به سرطان کولورکتال (و حتی در برخی از موارد سرطان معده، سرطان لوزالمعده و سرطان پستان) را افزایش می‌دهند.
هر چند پیشتر محققان به اثبات رسانده بودند که مرینیت کردن گوشت یا ماهی در سسی که حاوی زردچوبه است به کاهش تولید آمین‌های آروماتیک هتروسیکلیک در هنگام پخت در دمای بالا کمک می‌کند.
در کنار اینها، پژوهش‌ها نشان می‌دهد کورکومین موجود در زردچوبه به حفاظت از پروستات برای مقابله با سرطان کمک می‌کند.
همچنین کاهش علائم افسردگی، تثبیت سطح گلوکوز خون، پایین آمدن تری گلیسیرید، کاهش درد‌های مفاصلی و حفاظت از سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری از جمله مزایای دیگر کورکومین موجود در زردچوبه است.

هرگز گوشت و ماهی را بدون زردچوبه کباب نکنید!


طریقه مصرف:
اضافه کردن زردچوبه به مخلوط سسی که قرار است گوشت یا هر پروتئین حیوانی دیگری در آن خوابانده شود می‌تواند در جلوگیری از اثرات منفی کباب کردن کمک کند.
همچنین اضافه کردن زردچوبه به روغن موجود در ماهی‌تابه موجب می‌شود که ثبات روغن بیشتر شده و ماهیت آن تغییر نکند.
اگر می‌خواهید شاداب‌تر باشید ما به شما نوشیدنی ریشه زردچوبه با پرتقال و زنجبیل را پیشنهاد می‌کنیم.
از آنجایی که زردچوبه مزه قوی دارد از نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه خشک شده یا ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه تازه برای مصرف استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

آخرین اخبار

هفته دفاع مقدس را گرامی میداریم عرضه واکسن به افراد بالای ۶۵ سال با کارت ملی در داروخانه‌ها تولید یک داروی بایوتک برای درمان برخی علائم کرونا شانس ابتلا بین الکلی ها ۱۲ و شیشه ای ها ۳ برابر است کاهش استفاده مردم از "ماسک هفته خود را با مثبت سلامت آغاز کنید نیازهای تغذیه ای روزهای سرد کرونایی افزایش ابتلا به کرونا در دوسوم استان‌های کشور ۲۰ راز سلامتی جسم و روح و روان: چرا صفر را صفر نامیده اند؟ آداب و اعمال ماه صفر کاربرد شیوه نامه‌های بهداشتی کرونا برای آنفلوآنزا خطر ابتلا به کرونا و قرمزبودن وضع همه مناطق ستاد مرکزی مدیریت بحران سازمان نظام پزشکی درباره خطر موج همزمان آنفلوانزا و کرونا بیانیه‌ای صادر کرد. توسعه زیرساخت ها یکی از دلایل موفقیت ایران در مدیریت کرونا بود فوت ۱۷۶ بیمار کووید۱۹ در کشور از دیروز تا امروز صف‌های متراکم در شرایط کرونا برای تهیه لاستیک لایک پست‌های کودک‌آزاری در فضای مجازی ۶ ماه تا ۲ سال زندان دارد ممنوعیت تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل‌ها خواص تخم مرغ آب پز چیست؟ شکل گیری موج سوم کرونا در تهران تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی شوشتر در پی بازگشت وضعیت قرمز چرا کرونا مانند آنفلوآنزا یک ویروس فصلی نیست؟ هشدار درباره احتمال همزمانی شیوع کرونا و آنفلوآنزا اولویت توزیع واکسن آنفلوآنزا با افراد دارای ریسک بالا است لزوم تدوین پروتکل های سختگیرانه به منظور از سرگیری نمازجمعه هشدار درخصوص خیز مجدد کرونا در چند استان کشور واکسن آنفلوآنزا از هفته اول مهر ماه توزیع می‌شود تهران، چهارراه تبادل کرونا در کشور/هیچ استانی ایمن نیست آخرین آمار جهانی کرونا طب سنتی| چند دستورالعمل کاربردی و تغذیه‌ای برای "درمان بی‌‌خوابی"​​​​​​​ تفاوت کرونا با سرماخوردگی و آنفلوآنزا چیست؟! ارتباط رعایت شیوه نامه ها با خیز کرونا چگونه از خشک مغزی جلوگیری کنیم؟ با چه مدت هم‌کلامی با فرد مبتلا به کرونا مبتلا می‌شوید؟ آمار مبتلایان تهرانی به کرونا با شیبی ملایم رو به افزایش است دریافت واکسن آنفلوانزا برای تمامی گروه ها ضرورت ندارد با خوردن بستنی به تناسب اندام برسید خوراکی هایی که هر چقدر از آن ها بخورید چاق نمی شوید دانه معطر لاغرکننده مشکلات رابطه زناشویی، مواد غذایی مضر ۵ خوردنی مفید برای رفع خشکی پوست میوه‌هایی برای پاکسازی بدن در روز‌های کرونایی الگوی عملی خوب برای فرزندان خود باشیم این قسمت مرغ را هرگز نخورید! درمان فوری کبد چرب فقط با چند میوه موج سوم کرونای استان تهران زودتر آغاز می شود وضعیت قم فوق‌قرمز و نگران‌کننده است/ صنوف پرخطر یک‌هفته تعطیل شود روش اهدای مستقیم ۱۷ درصد نیاز پلاکت کشور را تامین می‌کند ۱۶ میلیون واکسن آنفولانزا طی دو مرحله توزیع می‌شود

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .