اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 4 آذر 1399

راه‌های ساده‌ برای خوش طعم کردن سبزیجات

فرار از مصرف سبزی چه خام و چه پخته برای حفظ سلامت خوب نیست بنابراین راه‌های ساده‌ای به منظور خوش طعم کردن سبزیجات برای کسانی که آن را دوست ندارند وجود دارد.

0

شبکه سلامت:

زیرا بدن ما بسیاری از ویتامین‌ها، مواد مغذی، فیبر خوراکی، مایعات و ... را از سبزیجات و گیاهان دریافت می‌کند. برخی از گیاهان ترکیبات خاصی در خود دارند که در تقویت سیستم ایمنی و کمک به بدن برای مقابله با بیماری‌ها موثرند و افرادی که رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه‌ها دارند کمتر در معرض بیماری‌هایی مثل حمله قلبی هستند.در ادامه به روش‌هایی برای خوش طعم کردن سبزی‌ها اشاره می کنیم:

اضافه کردن نمک

اضافه کردن کمی کره و نمک می‌تواند طعم بسیاری از غذاها را تغییر دهد. کافی است کمی آب و نمک یا کمی کره در تابه تفت دهید و آن را روی سبزیجات بریزید. البته اضافه کردن نمک و چربی ممکن است بخشی از مزایای مصرف غذایی را که تا پیش از این کاملاً سالم محسوب می‌شد، خنثی کند که این مسئله به میزان نمک و چربی که به غذا اضافه می‌شود، بستگی دارد. به هر حال سبزیجات حتی با اضافه شدن این ترکیبات همچنان مواد مغذی خود را به بدن خواهند رساند.

استفاده از همه نوع سبزی‌

 

سبزیجات فقط شامل موارد کم طعم یا بد طعم و تلخ مشهور مثل کلم ، کاهو و ... نیست. به‌طور مثال نخود فرنگی سرخ شده طعمی کاملاً متفاوت از سبزی‌های مشابه دارد. در حقیقت راحت‌ترین و ساده‌ترین راه برای طعم دادن به سبزیجات تفت دادن آن است که هم بافت آن را خشک و ترد می‌کند و هم طعم آن را بهبود می‌بخشد.

سرخ کردن همچنین باعث مشخص‌تر شدن طعم شیرینی طبیعی بسیاری از سبزیجات می‌شود. نخود شیرین، فلفل دلمه‌ای، هویج و ... از جمله سبزی‌های شیرین هستند که دست کم مشکل طعم متمایل به تلخ برخی از سبزیجات را ندارند.

استفاده از سبزی ها در چاشنی

می‌توان سبزیجات مختلف را پوره یا بسیار خرد کرد و داخل سس یا به‌عنوان محتویات تشکیل دهنده یک غذا (مثلاً داخل کوفته) و ... استفاده کرد. باکمی ادویه می‌توان طعم سبزیجات را به‌خوبی پنهان کرد و بدون تحمل طعم، از مواد مغذی آن بهره‌مند شد.

جایگزین‌های سالم

بخش زیادی از مواد مغذی سبزیجات در میوه‌ها هم وجود دارد. به‌طور مثال ویتامین A که بیشتر در اسفناج و هویج وجود دارد، در میوه‌هایی مثل انبه، زردآلو و طالبی هم موجود است. فولیک اسید را به جز مارچوبه و کلم بروکسل، می‌توان در خردل سبز، پرتقال و موز هم پیدا کرد.

میوه‌ها منبع خوبی برای تأمین آب و فیبر خوراکی مورد نیاز بدن هستند که از این لحاظ می‌توانند جایگزین خوبی برای سبزیجات باشند. تنها مشکل میوه‌ها، کالری نسبتاً بالای آن‌ها در مقایسه با سبزیجات است. بنابراین کسانی که محدودیت کالری خاصی برای خود در نظر دارند یا مبتلا به دیابت هستند باید در باره مصرف میوه‌ها بسیار مراقب باشند. نکته دیگر در باره میوه‌ها این است که خوردن خود میوه بهتر از مصرف آب میوه آن بدون فیبر است.

منبع: برنا

آخرین اخبار

تضمین سلامت روان با ۴ ماده غذایی ۴ بیماری مرتبط با چشم و علائم آن‌ها بهترین مواد غذایی برای زنان پس از زایمان از علائم مرگبارترین سرطان جهان چه می‌دانید؟ بدترین مواد غذایی که هم اینک باید مصرف آن‌ها را متوقف کنید ۷ نشانه که زنگ خطر مشکلات روده است چگونه با معاینه زبان متوجه ابتلای خود به کرونا شویم؟ خواص شگفت انگیز جو دوسر برای سلامت بدن تقدیر یگان حفاظت محیط‌زیست از مدیر شبکه سلامت و برنامه مثبت سلامت آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۴ بیمار دیگر تقدیر فرماندار شهرستان مهدیشهر از برنامه «ایران فعال» قدردانی سازمان محیط زیست از شبکه سلامت روشی نو برای درمان مشکلات روحی کودکان و نوجوانان بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای باروری زنان و مردان مهار کرونای انگلیسی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی عوارض دیابت بارداری برای جنین و مادر علائم چشمی و بینایی در بیماران مبتلا به کرونا دارو‌های گیاهی و شیمیایی موثر برای درمان کرونا ۴ عادت غذایی نادرست که باعث مرگ زودرس می‌شود مشکل پاهای پرانتزی و راه های درمان آن ۵ علامت مهم که از تاثیر کرونا بر قلب حکایت دارد آیا رژیم شکلات برای کاهش وزن مفید است؟ آیا موز عامل افزایش وزن است یا کاهش آن؟ رفع خشکی پوست دست با چند راهکار خانگی ۷ راز زیبایی که در روغن هسته زردآلو نهفته است افزایش مرگ و میر کودکان تهرانی بر اثر کرونا در ۱۰ روز اخیر کلاهبرداری با «واکسن کرونا» و فروش اقلام دارویی در فضای مجازی شیوع کرونا به گردشگری سلامت ضربه زد آخرین جزییات از بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه/ کدام دانش آموزان سر کلاس درس می‌روند؟ آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۳ بیمار دیگر کووید۱۹ بی توجهی به نکات بهداشتی، عامل افزایش مرگ و میرهای کرونا جزییات صدور دومین مجوز آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا این افراد هرگز چای ترش نخورند! ۴ علامت ایمنی بالای بدن مقابل ویروس کرونا تاثیر شگفت انگیز این ادویه برای درد مفاصل بازگشت احتمالی اپیدمی کرونا فوت ۹۶ بیمار کووید۱۹ در کشور بهترین مواد غذایی که مانند مسکن عمل می‌کنند خوردن ناشتای این نوشیدنی لاغرتان می کند امکان ابتلای همگان به ویروس بریتانیایی حذف غربالگری برای افزایش جمعیت بیراهه رفتن است کاهش وزن سریع با این 10 میان وعده فوق العاده هوشمندترین ماسک جهان ساخته شد! دیابتی‌ها بخوانند؛ اندازه گیری قند خون حتی بدون یک سوزن میگرن دارید این ادویه را بخورید نشانه‌های هشدار دهنده بیماری معروف به «قاتل خاموش» را بشناسید اختلاف نظر دستگاه‌های مختلف کشور و سردرگمی دانش آموزان! کاهش سرعت روند نزولی موارد بستری/ عدم رعایت دستورالعمل‌ها در مازندران کل کشور را تحت تاثیر قرار داده است چه کسانی بیشتر در معرض خطر آلودگی هوا قرار دارند؟ ۱۱ نکته طلایی و ساده برای کشف استعداد پنهان وجودتان

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .