اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 24 خرداد 1400

کاهش ۵۰ درصدی مأموریت کرونایی اورژانس تهران

رئیس اورژانس تهران با اشاره به فعالیت حدود ۲۳۰ موتورلانس در تهران، از کاهش ۵۰ درصدی ماموریت‌های کرونایی اورژانس تهران خبر داد.

0

دکتر پیمان صابریان، در برنامه رادیویی درباره آمار مراجعه کنندگان کرونایی به اورژانس با اتمام موج چهارم، گفت: با توجه به اینکه افرادی که در قرنطینه خانگی هستند از خدمات اورژانس استفاده می‌کنند؛ نسبت به موج چهارم ۵۰ درصد ماموریت‌ها کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: اورژانس حدود ۵ هزار ماموریت در روز داشت که ۲۰ تا ۲۵ درصد آن مربوط به بیماران کرونایی بود. این آمار در حال حاضر به ۱۰ تا ۱۵ درصد رسیده است و ما روندی کاهشی را شاهد هستیم.
صابریان با اشاره به اینکه تعداد تخت مشخصی برای اورژانس در بیمارستان‌ها وجود دارد، گفت: برای بیمارانی که مشکلات تنفسی دارند در بیمارستان‌های عمومی تخت‌های جداگانه‌ای در نظر گرفته شده است؛ بنابراین برای افرادی که به یکباره دچار حادثه و سکته قلبی و مغزی شوند تخت به اندازه کافی وجود دارد.
رئیس سازمان اورژانس تهران با اشاره به اینکه برای تمام تماس‌های تایید شده با اورژانس عوامل باید به مکان مورد نظر اعزام شوند تا عارضه را در فرد بیمار تشخیص دهند، گفت: احتمال اعزام نشدن کارشناسان به محل ماموریت صفر است. هر فردی با اورژانس تماس بگیرد حتی اگر مورد خیلی حادی نداشته باشد همکاران به محل اعزام می‌شوند و خدمات مورد نیاز را حتی با تاخیر به دلیل ترافیک شدید در تهران ارائه می‌دهند.
وی اضافه کرد: از اسفند ۹۸ با آغاز شیوع کرونا ۵۰ کد ویژه برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده تا فقط بیماران کرونایی را انتقال دهند. پس از اتمام ماموریت تمام خودرو و لوازم آن ضدعفونی و شسته می‌شود تا خدای نکرده ما در انتقال این ویروس دخیل نباشیم.
صابریان درباره انتظار خود از دولت سیزدهم گفت: نیروی عملیاتی به ویژه در اورژانس تهران کم است و نیاز است برای خدمات بیشتر نیروی بیشتری بر اساس شرایط موجود داشته باشیم. ۵۰ درصد در بخش اورژانس پیش بیمارستانی، کمبود نیرو داریم و با توجه به گسترگی طی ۵ سال گذشته در این حوزه نیازمند نیروی بیشتر برای ارائه خدمات هستیم.
رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه در حوزه تجهیزات مشکل زیادی نداریم، افزود:در شهر تهران حدود ۲۳۰ موتورلانس داریم که این تعداد برای شهری مثل تهران در کل جهان بی نظیر است. اگر تعداد نیرو‌های پیش بیمارستانی بیشتر شود قابلیت داریم تا تعداد خودرو‌های اورژانس و موتورلانس را بیشتر کنیم و در نتیجه زمان رسیدن به بالین بیمار را کوتاهتر کنیم.
وی با تاکید بر پیگیری‌های کولیوند رئیس سازمان اورژانس در راستای تزریق واکسن کرونا برای عوامل اورژانس، گفت: در ابتدای سال جاری تمامی پرسنل دز اول و دوم را دریافت کرده‌اند.
صابریان اظهار داشت: در مدتی که واکسیناسیون انجام شده حتی در محل‌های استقرار، ماموریت خاصی به واسطه عارضه تزریق واکسن کرونا را نداشته‌ایم.
وی با اظهار خرسندی از گسترده شدن خدمات اورژانس پیش از ورود کرونا به کشور، گفت: پیش بینی‌های لازم برای نیروی انسانی و تجهیزات در شرایط مختلف انجام شده بود؛ به همین دلیل با مشکل خاصی مواجه نشدیم و فکر می‌کنم خدمات ما در حد قابل قبول بوده است.
رئیس اورژانس تهران با اشاره به خدمت رسانی عوامل اورژانس در روز انتخابات، افزود: ما آماده‌ترین ارگان در سطح کشور بوده و روزانه حدود ۵ هزار ماموریت داریم. نیرو‌های ما در روز انتخابات آماده باش هستند و ایستگاه‌های مختلف را پوشش می‌دهند.
منبع : خبرگزاری صدا و سیما

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف