شادترین کودک محله،
يك كتاب به شدّت كاربردی!
كتابی كه به معنای واقعی كلمه به شما كمك میكند تا اولاً كودك خود و طرز فكرش را بشناسيد و در ادامه به شما میآموزد كه چگونه میتوانيد با آن ارتباط مناسبی بر قرار كنيد تا در نهايت به تربيت يك كودك شاد و موفق و با اعتماد به نفس و سالم موفق شويد.
دکتر کرپ با استفاده از تجارب و تحقیقات گسترده خود نشان داد که کودکان اغلب مثل غارنشینانی کوچک و بدون تمدن رفتار میکنند و شیوهای بدوی و مختص به خود را برای فکر کردن و ارتباط گرفتن دارند. او در این کتاب، راه حلهایی کاربردی و سریع را برای پدر و مادرهای پرمشغله و مضطرب دنیای امروز ارائه میکند.
در این اثر یاد خواهید گرفت که چگونه رفتارهای خوب فرزندتان را افزایش دهید، رفتارهای آزاردهنده او را محدود کنید و به شکلی آنی جلوی رفتارهای غیرقابل قبول او را بگیرید.
در زمانی که نیاز دارید سریعا کودک غیرقابل کنترل خود را آرام کنید، تکنیکهای دکتر هاروی کرپ میتوانند راه حلهایی پایدار را در اختیارتان قرار دهند. کتاب شادترین کودک محله به شما میآموزد که چگونه میتوانید زمانی بدون استرس، بدون داد و فریاد و با آرامش و عشق را در کنار کودکانتان سپری کنید.
پدران و مادرانی که شاد نیستند، نمیتوانند کودکانی شاد هم تربیت کنند. والدین ناسالم امروز، کودکان غمگین دیروزند و کودکان غمگین امروز، پدران و مادران فردا هستند.
روزی شما نوزاد تازه متولد شده را در آغوش تان گرفته بودید و تنها به یک چیز فکر میکردید و تنها چیزی که پیش روی شما قرار داشت، مراقبت از او بود.
شما پیش از درک کامل این مسیر ناگهان با موجودی باهوش، گاهی خود رأی، کله شق و آتش پاره مواجه شدید.
مراقبت از نوپایان در عین حال که یکی از مراحل بسیار لذت بخش برای هر پدر و مادری است ولی کار چندان سادهای نیست. برای پروراندن کودکی شاد، باید تلاش کنید صبر و شکیبایی، حس احترام و همکاری در او تقویت شود. باید به او بیاموزید که یک دوست و شنونده خوب باشد، اعتماد به نفس و خودباوری را در او پدید آورید و از جنبه احساسی هم کودک خوب و سالمی پرورش دهید.
این اثر در چهار بخش به مطالب زیر می پردازد:
علت رفتار نوپایان و چرا تحمل آنها برای والدین دشواراست؛
اصول برقراری ارتباط با نوپاها؛
اصول رفتاری برای تقویت رفتارهای خوب (چراغ سبز) و اجتناب از رفتارهای آزاردهنده (چراغ زرد) وایجاد مانع در برابر بروز رفتارهای غیرقابل قبول (چراغ قرمز)؛
چطور میتوان از پس انجام این کار برآمد.
بخشی از كتاب:
با کودک نوپای تان مثل یک سفیرکبیر رفتار کنید
می دانم احتمالا چه فکری میکنید: سفیر کبیر؟ این دیگه چه صیغهایه؟
خوب، حتما میدانید وظیفه یک سفیر کبیر چیست، مگر نه؟ آنها به کشورهای خارجی سفر میکنند و از طریق توجهات ویژه رابطه خوبی با آن کشورها برقرار میکنند. آنها به دیگر کشورها مساعدت میرسانند، مهمانی میدهند و برای دیگران ارزش و احترام قائل هستند.
اما هیچ وقت در برابر کسی کوتاه نمیآیند. در هنگام بروز یک اختلاف جدی، محکم میایستند و از موضع خود پایين نمیآیند و قاطعانه میگویند:
"کشور من با این موضوع کنار نخواهد آمد."
ما نیز به عنوان پدر و مادری که نقش "سفیر" را بازی میکند، دقیقا همین کار را انجام میدهیم. از طریق نشان دادن توجهات خاص رابطه خوبی با بچههایمان برقرار میکنیم. ما پدر و مادرها تا عمر داریم به فرزندمان توجه میکنیم. هر از گاهی نیاز داریم که قاطعانه ایستاده و از موضع خود پایین نیاییم، محدودیتهای خاصی قائل شویم و آنها را به مرحله اجرا در آوریم.
نوشته: هاروی کرپ
مترجم: طاهره يراقچي
ناشر: كتاب پنجره
تعداد صفحات: 404
سال چاپ اول: 1390