اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 26 تیر 1399

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانی

کشور‌های آمریکا، برزیل، هند همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان در یک شبانه روز گذشته قرار دارند.

0

تازه‌ترین اخبار از شیوع کرونا در جهان

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانی

کشور‌های آمریکا، برزیل، هند همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان در یک شبانه روز گذشته قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت : بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی وورلد مترز از میان ۱۳ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۴۷۷ نفر مبتلا به ویروس کرونا، تاکنون ۸ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۲۵ نفر بهبود یافته اند و ۵۸۷ هزار و ۷۸۱ نفر فوت کردند.

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانی

۱۰ کشور آمریکا، برزیل، هند، روسیه، پرو، شیلی، مکزیک، آفریقای جنوبی، اسپانیا و انگلیس همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در جهان قرار دارند.

همچنین در یک شبانه روز گذشته ‏کشور آمریکا با ۷۱ هزار و ۷۵۰ نفر، برزیل با ۳۹ هزار و ۷۰۵ نفر و هند با ۳۲ هزار و ۶۸۲ نفر مبتلای جدید با بیشترین شمار مبتلایان به کووید ۱۹ درگیر هستند.

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانی

 

 

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانی

بولسونارو رئیس جمهور برزیل، قرنطینه خود را تمدید کرد
پایگاه خبری فرانسوی «ون مینوت» روز پنجشنبه در صفحه کاربری خود در توئیتر نوشت، ژایر بولسونارو، رئیس جمهور برزیل که مبتلا به کروناست‏، قرنطینه خود را تمدید کرد.
بولسونارو پس از انجام دومین تست که ابتلای وی به کرونا را تأیید کرد‏، گفت: «خدا رو شکر‏، حالم خوب است». وی گفت، به درمان جنجال برانگیز با هیدروکسی کلروکین اعتماد دارد.
بولسونارو در تصاویر ویدیویی زنده گفت، «من دیروز صبح یک تست انجام دادم و جوابش در بعدازظهر نشان داد که همچنان آزمایش کرونای من مثبت است».
وی که در کاخ الورادا، قرنطینه شده از یک هفته گذشته به طور کنفرانس مجازی به وظایف خود می‌پردازد. وی در حالی که توصیه‌های پزشکی را رعایت می‌کند‏، می‌گوید هیچ علائمی ندارد.
وی تاکید کرد: «من هیچ توصیه‌ای نمی‌کنم. من توصیه می‌کنم با پزشک خود مشورت کنید. درباره خودم یک پزشک نظامی به من هیدروکسی کلروکین را توصیه کرد و من از اثر آن راضی هستم».

 

افزایش قربانیان کرونا در برزیل، مکزیک و هند

طبق تازه‌ترین آماری که مقامات رسمی برزیل چهارشنبه شب اعلام کردند، ویروس کرونا یکهزار و ۳۰۰ قربانی جدید در این کشور گرفته و با این حساب شمار کلی قربانیان این بیماری تا چهارشنبه شب به ۷۴ هزار و ۱۳۳ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد، در ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۴۱ هزار و ۸۵۷ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور ثبت شده و شمار کلی بیماران در این کشور به یک میلیون و ۹۲۶ هزار و ۸۲۴ نفر رسیده است.
برزیل آلوده‌ترین کشور به کووید ۱۹ در منطقه آمریکای لاتین است. این کشور پس از آمریکا دومین کشور جهان است که بیشترین تلفات ناشی از ویروس کرونا را متحمل شده است.

 

براساس آماری که وزارت بهداشت مکزیک چهارشنبه شب منتشر کرد، ۸۳۶ مورد جدید مرگ و میر ناشی از کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در این کشور ثبت شده و شمار کلی قربانیان این بیماری به ۳۶ هزار و ۳۲۷ نفر رسیده است. در همین مدت ۴ هزار و ۶۸۵ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور ثبت شده و شمار کلی بیماران این کشور به ۳۰۴ هزار و ۴۳۵ نفر رسیده است.


در هند نیز همه گیری کرونا همچنان قربانی می‌گیرد. در ۲۴ ساعت اخیر ۵۸۲ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور جان باخته اند و ۲۹ هزار و ۴۲۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. شمار کلی قربانیان بیماری کووید ۱۹ در هند به ۲۴ هزار و ۳۰۹ نفر و شمار کلی مبتلایان به این بیماری به ۹۳۶ هزار و ۱۸۱ نفر رسیده است.

 

لندن، روسیه را به تلاش برای ربودن اطلاعات واکسن کرونا متهم کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، انگلیس، هکر‌های روس را به تلاش برای دزدیدن تحقیقات این کشور در خصوص واکسن کووید ۱۹ متهم کرد.
 

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان با بیش از ۲۶ هزار نفر
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از ستاد ویژه مبارزه با کرونا، در ۲۴ ساعت گذشته ۴۴۳ نفر بیمار قطعی آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند که با این تعداد، مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲۶۱۶۵ نفر رسید. تعداد مبتلایان در سه هفته اخیر برخلاف ماه گذشته نه تنها افزایش نیافته و روند تثبیت را طی می‌کند، امروز به زیر ۵۰۰ نفر رسید.
امروز پس از یک ماه تعداد بهبودیافتگان با ۵۶۱ نفر از تعداد مبتلایان با ۴۹۳ نفر پیشی گرفت. براساس این گزارش، با مرگ ۸ نفر دیگر براثر کرونا تعداد جان باختگان هم به ۳۳۴ نفر افزایش یافت. با پیوستن ۵۶۱ بیمار دیگر به جمع بهبود یافتگان مجموع بهبود یافته‌ها ۱۷۲۵۶ نفر شد.
هم اکنون ۸۵۷۵ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های این کشور بستری و دوره درمان را سپری می‌کنند. تاکنون ۶۰۱ هزار و ۳۳۴ تست کرونا در این کشور انجام گرفته است.

 

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانیثبت ۱۵۲ فوتی و بیش از ۱۰۵ هزار مبتلا در قطر

 

به گزارش پایگاه اینترنتی وورلد مترز اینفو، با شناسایی ۴۹۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در قطر، شمار مبتلایان به ۱۰۵ هزار و ۴۷۷ نفر افزایش یافت. قطر از نظر شمار مبتلایان به کرونا در رده بیست و دوم جهان قرار دارد. همچنین با یک مورد فوتی جدید بر اثر کرونا در این کشور، شمار جان باختگان به ۱۵۲ نفر رسید. تاکنون ۱۰۲ هزار و ۱۶۸ نفر از مبتلایان به کرونا در قطر بهبود یافته اند.

 

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانیثبت ۲۳۷۰ فوتی و بیش از ۲۴۳ هزار مبتلا در عربستان

 

به گزارش پایگاه اینترنتی وورلد مترز اینفو، با شناسایی ۲ هزار و ۷۶۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در عربستان، شمار مبتلایان به ۲۴۳ هزار و ۲۳۸ نفر افزایش یافت. عربستان از نظر شمار مبتلایان به کرونا در رده چهاردهم جهان قرار دارد. همچنین با ۴۵ مورد فوتی جدید بر اثر کرونا در این کشور، شمار جان باختگان به ۲ هزار و ۳۷۰ نفر رسید. تاکنون ۱۸۷ هزار و ۶۲۲ نفر از مبتلایان به کرونا در عربستان نیز بهبود یافته اند.

 

موج دوم کرونا با نزدیک به ۵۸۸ هزار قربانیشمار فوتی‌های عراق به ۳ هزار و ۵۲۲ نفر رسید


به گزارش پایگاه اینترنتی وورلد مترز اینفو، با شناسایی ۲ هزار و ۲۸۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در عراق، شمار مبتلایان به ۸۶ هزار و ۱۴۸ نفر افزایش یافت. عراق از نظر شمار مبتلایان به کرونا در رده بیست و سوم جهان قرار دارد. همچنین با ۹۰ مورد فوتی جدید بر اثر کرونا در این کشور، شمار جان باختگان به ۳ هزار و ۵۲۲ نفر رسید. تاکنون ۵۴ هزار و ۳۱۶ نفر از مبتلایان به کرونا در عراق بهبود یافته اند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف