اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 30 تیر 1399

در استفاده از ماسک پارچه ای چه کارهایی را انجام ندهیم؟

ماسک پارچه ای از دیگران مراقبت می کند. برای محافظت از خود و پیشگیری از انتشار بیماری حداقل فاصله یک متری را از دیگران رعایت کنید. دست های خود را به درستی و به دفعات بشویید و به ماسک و صورت خود دست نزنید.

0

در استفاده از ماسک پارچه ای چه کارهایی را انجام ندهیم؟

  1. از ماسک پارچه ای آسیب دیده استفاده نکنید.
  2. از یک ماسک پارچه ای شل استفاده نکنید.
  3. از ماسک پارچه ای که نفس کشیدن را سخت می کند استفاده نکنید.
  4. از ماسک پارچه ای کثیف یا مرطوب استفاده نکنید.
  5. نگذارید دیگران از ماسک پارچه ای شما استفاده کنند.
  6. لبه بالایی ماسک پارچه ای را زیر بینی خود نگذارید.
  7. وقتی که افراد در فاصله نزدیک تر از یک متری هستند ماسک پارچه ای را برندارید.
  8.  

به یاد داشته باشید؛ ماسک پارچه ای از دیگران مراقبت می کند. برای محافظت از خود و پیشگیری از انتشار بیماری حداقل فاصله یک متری را از دیگران رعایت کنید. دست های خود را به درستی و به دفعات بشویید و به ماسک و صورت خود دست نزنید.

 

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف