اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

یک شنبه 26 مرداد 1399

بیماران کرونا مراقب چاقی دوران استراحت باشند

یک متخصص تغذیه، به موضوع وزن در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: اضافه وزن می تواند در بیماران مبتلا به کرونا تاثیرات منفی بر روی سیر بیماری داشته باشد.

0

بیماران کرونا مراقب چاقی دوران استراحت باشند

یک متخصص تغذیه، به موضوع وزن در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: اضافه وزن می تواند در بیماران مبتلا به کرونا تاثیرات منفی بر روی سیر بیماری داشته باشد.

سوده رازقی، بیان داشت: اگر برای کاهش وزن از اپلیکیشن و شمارش کالری استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که مقدار انرژی دریافتی روزانه به کمتر ۱۲۰۰ کیلو کالری نرسد و کمتر شدن از این مقدار باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود و مقاومت بدن در برابر ویروس کرونا را کاهش می دهد.

وی به کاهش مصرف چربی های دریافتی اشاره کرد و اظهارداشت: سعی کنید بیشتر غذاها را به صورت آب پز، بخارپز و تنوری طبخ شود. چه روغن هایی مانند کره که بر پایه چربی حیوانی باشند و چه بسیاری از روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، ذرت و...، اگر بیش از حد مصرف شوند می توانند ایمنی بدن را تضعیف کنند؛ بنابراین چاره کار، کاهش مصرف روغن است و باید روغنی که برای غذا استفاده می شود روغن زیتون و کنجد باشد؛ البته مصرف این دو روغن نیز نباید بیش از نیاز بدن باشد امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در دوران کرونا کمک می کند.

این متخصص تغذیه، گفت: تا جایی که ممکن است در دوران کرونا هفته ای یکبار ماهی یا میگو مصرف شود زیرا مصرف این مواد غذایی انتخاب خوبی است، انواع ماهی که امگا۳ بالایی دارند مانند  شوریده و میگو توصیه می شود.

رازقی افزود: اگر به هر دلیلی نمی توانیم ماهی مصرف کنیم،  از مکمل امگا۳ به صورت یک روز در میان در دوران کرونا استفاده کنیم. چرا که مصرف آن کمک می کند تا تعدل بین امگا۳ و امگا۶ در بدن برقرار باشد.

وی در ادامه به مصرف سبزیجات و میوه جات تاکید کرد و بیان داشت: با حفظ تمام پروتکل های بهداشتی برای شست و شوی میوه ها و سبزیجات، روزانه به اندازه دو تا سه پیش دستی از سبزیجات استفاده شود همچنین سه الی چهار واحد میوه مصرف شود؛ هر واحد میوه معادل یک میوه به اندازه یک کشت دست یا یک چهارم لیوان از آن میوه است. هر چه قدر تنوع میوه و سبزی از لحاظ رنگی بیشتر باشد مواد مغذی بیشتری به بدن می رسد.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف قند و شیرینی را در دوران کرونا کاهش دهیم، اظهار داشت:  تا جایی که ممکن است نوشیدنی های شیرین همچون انواع نوشابه ها، آب میوه های صنعتی، قند وشیرینی، انواع بیسکویت و کیک ها کمتر مصرف شود. مصرف قند و شیرینی جات می تواند باعث کاهش توان سیستم ایمنی بدن شود.

وی گفت:  ویتامین ها و مواد معدنی که برای مواجهه با وبروس کرونا بیشتر بر روی آن ها تاکید شده است شامل ویتامین D، ویتامین C، منیزیم و روی است.

رازقی، درباره مصرف ویتامین D ، افزود: اگر سطح مصرف ویتامین D را نمی دانیم، مصرف روزانه ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین توصیه می شود.

منبع : مهر

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف