نکات بهداشتی نذری دادن در روزگار کرونایی
میدانیم که بیماری کرونا از طریق مواد خوراکی و نوشیدنی و همچنین فضای آلوده منتقل میشود. پس امسال باید در نذری دادن و نذری گرفتن نکاتی را رعایت کنیم تا هم از جان خودمان و هم جان دیگران محافظت کنیم.
میدانیم که بیماری کرونا از طریق مواد خوراکی و نوشیدنی و همچنین فضای آلوده منتقل میشود. پس امسال باید در نذری دادن و نذری گرفتن نکاتی را رعایت کنیم تا هم از جان خودمان و هم جان دیگران محافظت کنیم.
امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا، محرم متفاوتی را سپری میکنیم. تقریبا بیشتر آداب و رسوم سالهای قبل تغییراتی پیدا کردهاند. از جمله نذری دادن و نذری گرفتن در ایام ماه محرم. میدانیم که بیماری کرونا از طریق مواد خوراکی و نوشیدنی و همچنین فضای آلوده منتقل میشود. پس امسال باید در نذری دادن و نذری گرفتن نکاتی را رعایت کنیم تا هم از جان خودمان و هم جان دیگران محافظت کنیم. این نکات هم شامل کسانی میشود که نذر دارند و غذا و خوراکی را تهیه میکنند و هم شامل کسانی که آن را دریافت میکنند.

تعداد آشپزها و دستیاران را کم کنید
محل طبخ غذای نذری معمولا از جاهای پرتردد است. همه میخواهند کمک کنند و در جریان باشند غذا کی برای عزاداران حاضر میشود. اما امسال باید کمترین تعداد افراد بالای سر غذای نذاری و در کار تهیه و تدارک آن باشند. هرقدر رفت وآمد و تعداد افراد بالاتر باشد امکان انتقال بیماری بیشتر است.
ماسک و دستکش برای تهیه نذری
همه کسانی که به محل تهیه نذری رفت وآمد میکنند باید از ماسک و دستکش استفاده کنند. برای این توصیه احتمال بیمار نبودن و یا سختی تنفس زیرماسک بهانه خوبی نیست. غذای تهیه شده در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی به دست صدها نفر خواهد رسید و افراد زیادی را بیمار خواهد کرد.
منبع :فارس