اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 18 شهریور 1399

قیمت واکسن آنفلوآنزا اعلام شد(#فرزندان_نشاط_آینده)

سید حیدر محمدی، مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروگفت: قیمت واکسن آنفولانزا برای گروه های پرخطر با ارز دولتی 40 تا 50 هزار تومان است اما قیمت واکسن وارداتی با ارز نیمایی متعاقبا اعلام خواهد شد.

0

قیمت واکسن آنفلوآنزا اعلام شد

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه از اسفند 98 تا هفته گذشته سهمیه ای برای داروخانه ها در نظر گرفته نشده بود اظهار داشت: داروخانه امن ترین مکان برای توزیع ماسک است؛ اما به دلیل وجود بحران کرونا با اینکه داروخانه ها اولویت اول ما بودن ولی سهمیه ای برای آنها تخصیص داده نشد.

محمدی افزود: یکی از مشکلات وزارت صمت در تولید ماسک، تامین مواد اولیه تولید ماسک بود که اخیرا وزارت صمت دستور وارد سازی ماده اولیه تولید ماسک را داده است. طی جلسه ی هفته گذشته روسای سازمان حمایت و غذا و دارو، توزیع روزانه دو میلیون ماسک با قیمت 1050 تومان به داروخانه ها مصوب شد تا داروخانه ها این ماسک را با قیمت حداکثر 1300 تومان به فروش برسانند.

وی افزود: تقریبا یک هفته از ابلاغ این مصوبه می‌گذرد و منتظر دستور تسویه از جانب وزارت صمت هستیم. این ماسک ها هنوز توزیع نشده اند، اما پس از توزیع درصورت مشاهده قیمت های غیر مصوب، به شدت با متخلفان برخورد خواهیم کرد. امیدواریم این طرح با دستورات وزارات صمت تا پایان شهریور ماه اجرایی شود تا مردم برای فصل پاییز کمبودی نداشته باشند.

وی در رابطه با قیمت 4 برابری داروی پلاویکس گفت: داروی کلوپیدوگرل که برای بیماران قلبی عروقی مصرف می شود به میزان انبوه در کشور تولید شده، اما این دارو با برند تجاری پلاویکس نیز در کشور وجود دارد اما سازمان های بیمه موظف به پوشش این برند نیستند.

محمدی افزود: تخصیص ارز بسیاری از کالاها مثل شکر، برنج و برخی کالاهای اساسی به دلیل مشکل در تامین ارز از 4200 تومانی به ارز نیمایی تبدیل شده است و در مورد داروی پلاویکس نیز همین اتفاق رخ داده است. چون تولیدکننده داخلی دارد برای حمایت از تولید داخلی و بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری به دلیل ورود مواد اولیه این دارو از خارج از کشور ارز 4200 تومانی به این برند تعلق نمی گیرد بنابراین با افزایش قیمت این دارو مواجه شده ایم اگرچه دیگر مجوزی برای ورود داروهای خارجی مشابه داخل نداریم.

وی درباره قیمت گذاری داروها اظهار داشت: زمانیکه ما مقدار کافی ارز داشتیم مشکلی نداشتیم ولی وقتی با کمبود ارز مواجه شدیم این ارز 4200 تومانی به نیمایی تبدیل شد و به تبع آن قیمت داروها هم بالا رفت.

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره واردات واکسن آنفولانزا و تخصیص ارز آن گفت: مصرف واکسن آنفولانزا در سال گذشته مجموعا 1 میلیون و 800 هزار است که 250 هزار عدد از آن برای گروه های پرخطر بوده است و این تعداد امسال برای گروه های پرخطر به 2 میلیون و 500 هزار یعنی 10 برابر رسیده است و برای سایر گروه ها بودجه 10 میلیون عددی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ما همچنان مشکل تامین ارز داریم افزود: امسال مراقبت مردم در برابر آنفلوآنزا بسیار بیشتر شده و ما احساس می کنیم نیاز به تزریق این واکسن کمتر شده باشد ولی متاسفانه با اطلاع رسانی هایی که با تمرکز بر نیاز همگانی به این واکسن انجام شده باعث شده همه مردم فکر کنند باید این واکسن را تزریق کنند که این امر موجب واردات بیشتر و مصرف ارز بالاتر خواهد شد.

محمدی در خصوص نحوه قیمت گذاری دارو و فرآورده‌های بیولوژیک اظهار داشت: قیمت گذاری در زمینه دارو و فرآورده های بیولوژیکی با استناد به ماده 20 قانون مصوب 1334 در کمیسیون قیمت گذاری وزارت بهداشت انجام می‌گیرد. قیمت واکسن آنفولانزا برای گروه های پرخطر با ارز دولتی 40 تا 50 هزار تومان است اما قیمت واکسن وارداتی با ارز نیمایی متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع : مشرق نیوز

 

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف