اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 22 شهریور 1399

تزریق انسانی واکسن کرونا، بزودی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: مرحله نخست آزمایشگاهی واکسن کرونا انجام شده است و تا ۲ ماه آینده آزمایش و تزریق انسانی آن انجام خواهد شد.

1

کتر جلیل کوهپایه :‍

تزریق انسانی واکسن کرونا، بزودی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: مرحله نخست آزمایشگاهی واکسن کرونا انجام شده است و تا ۲ ماه آینده آزمایش و تزریق انسانی آن انجام خواهد شد.

دکتر جلیل کوهپایه زاده با اشاره به اینکه در سطح بین المللی تحقیقات زیادی بر روی واکسن انجام شده است، افزود: در کشور ما نیز بیش از ۱۰ گروه بر روی تولید واکسن کرونا تحقیق می‌کنند که فعلا دو گروهشان بیشتر از بقیه کار را پیش برده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: ترکیبات واکسن چند مرحله دارد و نوع واکسن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است؛ برخی واکسن‌ها برای ویروس‌های ضعیف کشته شده است، برخی دیگر از آن‌ها ترکیبات نوترکیب ویروسی است و برخی هم ممکن است با متد‌های جدیدی ساخته شود.

دکتر کوهپایه زاده ادامه داد: پیش بینی ما این است که ایران تا فصل پاییز و یا اوایل زمستان بتواند به نمونه‌هایی از واکسن کرونا که قابل استفاده در سطح بین الملل هم باشد، دست یابد.

پیش بینی ما این است که ایران تا فصل پاییز و یا اوایل زمستان بتواند به نمونه‌هایی از واکسن کرونا که قابل استفاده در سطح بین الملل هم باشد، دست یابد.

وی افزود: البته ممکن است این واکسن‌ها وارداتی هم بشود که بسته به زمان دارد و پیش بینی‌های وزارت بهداشت در این خصوص در حال انجام است. اما اگر بتوانیم به تولید واکسن در ایران دست یابیم، برای کشور ارزش افزوده بالاتری خواهد داشت. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: ۲ گروه محقق در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال کار بر روی تولید واکسن هستند که در حال حاضر فاز اولیه آزمایشگاهی آن انجام شده و به اتمام رسیده است و تقریبا تا یکی دو ماه آینده تزریق و آزمایش انسانی آن انجام خواهد شد.

وی افزود: در صورت موفقیت آمیز بودن این مراحل واکسن به تولید انبوه خواهد رسید.

پیش از این آقای محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) گفته بود: از سه مسیر تست حیوانی واکسن کرونا انجام شده است و با در نظر گرفتن شیوه نامه ها و اخذ مجوزهای وزارت بهداشت تست انسانی واکسن کرونا آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری صدا وسیما

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف