اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 15 مهر 1399

اعمال محدودیت های تازه برای کاهش سفرهای بین استانی

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران و استاندار تهران در نامه ای به وزیر کشور خواستار اعمال محدودیت های تازه ای برای کاهش سفرهای غیرضروری هموطنان شدند.

0

پیشنهاد دكتر زالي؛ اعمال محدودیت های تازه برای کاهش سفرهای بین استانی

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران و استاندار تهران در نامه ای به وزیر کشور خواستار اعمال محدودیت های تازه ای برای کاهش سفرهای غیرضروری هموطنان شدند.

 دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران و دکتر انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نامه ای به وزیر کشور برای کنترل و مهار بیماری کووید ( ۱۹COVID ) خواستار اعمال محدودیت ها، افزایش عوارض بزرگراهی و جرایم رانندگی و پرداخت هزینه های درمانی مسافرانی که در سفر مبتلا به کرونا می شوند برای کاهش سفرهای غیرضروری بین شهری و استانی شدند.
در بخشی از این نامه آمده است: در راستای تحقق حداکثری راهبردهای مداخله ای برای تقلیل سرایت پذیری از طریق کاهش ارتباطات بین فردی و قطع زنجیره انتقال بیماری، اطلاع رسانی و اقدامات زیادی انجام پذیرفته است. اما متاسفانه عده ای از هموطنان علیرغم تمام توصیه ها ممکن است در تعطیلات پیش رو به سفرهای غیرضروری به خصوص به مناطق شمالی کشور مبادرت ورزند که این موضوع  نگرانی های شدیدی را در زمنیه کنترل بیماری کرونا ایجاد می کند.
در ادامه این نامه دکتر زالی و دکتر محسنی بندپی خواستار اعمال محدودیت های تازه برای کاهش سفرها در این تعطیلات شده و موارد زیر را برای تصویب در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا پیشنهاد کردند:
 -  افزایش موقت عوارض بزرگراهی به میزان حداقل ۳ تا ۵ برابر برای خودروهایی که به مقاصد غیربومی مسافرت کرده اند و تخصیص منابع حاصله از آن برای کمک به پیشگیری و کنترل بیماری کرونا.
    - افزایش مبلغ جریمه حداقل به میزان ۳ تا ۵ برابری درصورت تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی برای خودروهای غیربومی که به سایر شهرستانها مسافرت می کنند و تخصیص منابع حاصل از آن به شهرستان مقصد.
    - با توجه به این که تعدادی از مسافران مذکور ممکن است در شهرستانهای مقصد دچار بیماری کرونا شوند، با استفاده از ظرفیت دانشگاههای علوم پزشکی مقصد نسبت به قرنطینه سازی این گونه افراد اقدام شود و در صورت ابتلا کلیه هزینه های درمان در مراکز بیمارستانی در استان مبدا و یا مقصد به طور کامل از بیمار اخذ شود.

منبع :وبدا

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف