اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

یک شنبه 25 آبان 1399

ثبت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در سازمان ملی یونسکو به عنوان قدیمی ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه

انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور در سال1339 بر اساس تصويب هيئت وزيران با نام انستيتو خواربار و تغذيه ايران و آموزشگاه عالي وابسته به آن به صورت سازمانی مستقل مرتبط با وزارت بهداری وقت تأسيس شد.

1

رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد:

ثبت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در سازمان ملی یونسکو به عنوان قدیمی ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه

رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی های به عمل آمده با توجه به سوابق تاریخی و حسن شهرت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، این مرکز در سازمان ملی یونسکو به عنوان قدیمی ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه در کشور ثبت شد.

شبکه سلامت، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، با بیان این خبر و با اشاره به قدمت و جایگاه انستیتو تحقیقات تغذیه ای در کشور، گفت: انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور در سال1339 بر اساس تصويب هيئت وزيران با نام انستيتو خواربار و تغذيه ايران و آموزشگاه عالي وابسته به آن به صورت سازمانی مستقل مرتبط با وزارت بهداری وقت تأسيس شد. در همان زمان اساسنامه انستیتو به مجلس وقت ارائه و تبدیل به قانون می شود. در سال 1370 مطابق با تحولات و پيشرفت هاي جهاني و تغيير نگرش پژوهشي، به موجب مصوبه مجلس شوراي اسلامي و تاييد شوراي نگهبان، انستیتو به نام "انستيتو تحقيقات تغذيه ‌اي و صنايع غذايي كشور" تغییر نام و به صورت مؤسسه‌ علمي و تحقيقاتي ادامه فعالیت داد. به موجب اين مصوبه، انستيتو بار ديگر موقعيت رسمي خود را به عنوان يك انستيتوي ملي با استقلال حقوقي و مالي بازيافت.

وی افزود: تهيه و تأمين مبناي علمي و اطلاعاتي براي كمك به سياستگذاري، برنامه ‌ريزي و مديريت اجرايي در جهت تأمين نيازهاي غذايي مردم، تأمين و سلامت توسعه كشور، تربيت متخصصين و كارشناسان مورد نياز براي پيشبرد علوم، طراحي، برنامه‌ ريزي و مديريت بخش هاي فني، علمي و اجرايي كشور در ابعاد توليد، تبديل، مصرف غذا و سلامت جامعه، ايجاد آگاهي كافي و مستمر عمومي به منظور گسترش و هدايت فرهنگ غذايي و بهداشتي مناسب از اهداف مهم این مجموعه هستند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد: هدف کلی برنامه‌ های یونسکو که براساس سهیم کردن همه انسان‌ ها در دانش پی ‌ریزی شده است، پیشبرد فرهنگ، صلح خواهی، توسعة انسانی و توسعة پایدار است. .طبق گزارش جهانی تغذیه در سال 2018، مهم ترین چالش های تغذیه ای حال حاضر و پیش روی جهان ما در بر گیرنده اشکال مختلف سوء تغذیه است، همه میدانیم که سوء تغذیه و بیماری های عفونی دو بخش از یک چرخه معیوبند که در آن سوء تغذیه منجر به استعداد ابتلا به بیماری های عفونی و ابتلا به بیماری های عفونی منجر به افزایش شانس سوء تغذیه در بیمار می شود. امروزه و با شیوع پاندمی کرونا این امر از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

گفتنی است، پیش از این به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO)، انستیتو تغذیه برای چهار سال آینده در حوزه‌ علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه ‌ای همکاری‌ ها در حوزه کشور های مدیترانه‌ شرقی شد.

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف