پایگاه خبری دانشگاه هاروارد اعلام کرد
توصیه دانشگاه هاروارد به مصرف ۲۱ گیاه معطر و ادویه
محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که میخورید، بهتر است از برخی ادویهها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد در آمریکا اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که میخورید، بهتر است از برخی ادویهها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
با اینکه مصرف برخی غذاها همچون گوشت، سیب زمینی و انواع کیکهای شکلاتی، به ذائقه برخی بسیار شیرین است، ولی باید در پی مصرف بیش از حد این غذاها، در انتظار افزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا و کلسترول بد بالا نیز بود.
پس میتوانید به جای مصرف کره، خامه، قند و نمک، غذاهای خود را با برخی ادویه جات و خوراکیهای گیاهی، معطر و خوش طعم کنید.
برخی از این ادویهها به شرح زیر هستند:
فلفل شیرین: از ادویه این ماده میتوانید در نانها و دسرها و حبوبات استفاده کنید؛ همچنین میتوانید در غذاهایی همچون سوپ، غلات و سبزیجات نیز از این ماده بهره ببرید.
ریحان: این گیاه معطر را به صورت خرد شده در سالاد، اشتها دهندهها و انواع غذاها استفاده کنید؛ روی پاستا و ساندویچها نیز میتوانید آن را بریزید و از غذای خود لذت ببرید.
هل: در تهیه نان یا انواع پختنیها و نیز در غذاهای هندی، زیاد از این ماده خوش طعم استفاده میشود.
گشنیز: در تهیه غذاهای مکزیکی، تایلندی و هندی، کاربرد زیادی دارد.
دارچین: برای طعم دادن به دسرها، نانها و ترکیبات میوهای میتوانید از این ادویه خوش طعم استفاده کنید.
گل میخک: برای تهیه نان و انواع پختنیها میتوان از این ماده غذایی خوش عطر استفاده کرد البته در کنار سبزیجات و حبوبات!
زیره: در تهیه غذاهای تند همچون انواع غذاهای مکزیکی، هندی و خاورمیانه کاربرد دارد.
شوید: از مهمترین کاربردهای این گیاه خوش طعم، استفاده از آن در غذاهای حاوی سیب زمینی، سالادها، تخم مرغ و اشتها آورها است.
سیر: آن را به سوپ، پاستا، غلات و سبزیجات اضافه کنید.
زنجبیل: در ساختن سسهای تند آسیایی و هندی کاربرد دارد؛ همچنین میتوان آن را برای تهیه نوشیدنیهای طبیعی و غذاهای پختنی استفاده کرد.
مرزنگوش: برای طعم دار کردن سوپ، حبوبات، غلات، سالادها و سسها میتوان از این گیاه معطر استفاده کرد.
نعناع: طعم دهنده غذاهای شما، نوشیدنی ها، سالادها و میوه جات است.
جوز هندی: برای بهتر کردن مزه میوه ها، سبزیجات و غذاهای پخته شده از جوز هندی استفاده کنید.
پونه کوهی: در طعم دادن به غذاهای هندی و مدیترانهای کاربرد دارد؛ روی سیب زمینی، پاستا، ظروف حاوی غلات و سالاد نیز میتوان از آن استفاده کرد.
جعفری: در سوپ و ساختن سس و سالاد مورد استفاده دارد.
فلفل: انواع سیاه، سفید و قرمز فلفل در سوپهای فصلی، سبزیجات، غلات، پاستاها، حبوبات و ساختن سس کاربرد دارند.
رزماری: از آن در درست کردن سالادها و پاستا و همچنین خوش عطر کردن سبزیجات استفاده کنید.
مریم گلی: معطر کردن نان ها، سوپها و پاستاها با استفاده از این گیاه معطر حاصل میشود.
ترخون: روی انوع سوپ، سیب زمینی و سالاد از آن استفاده کنید.
آویشن: گیاهی بسیار عالی برای استفاده در سوپها و سالادها است.
در نهایت میتوان ادویه و گیاه معروف زردچوبه را معرفی کرد که در غذاهای هندی کاربرد فراوان دارد و میتوان آن را در انواع سوپ و سالاد و سبزیجات ریخت.
خبرگزاری صدا وسیما