اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 18 آذر 1399

توصیه دانشگاه هاروارد به مصرف ۲۱ گیاه معطر و ادویه

محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که می‌خورید، بهتر است از برخی ادویه‌ها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.

0

پایگاه خبری دانشگاه هاروارد اعلام کرد

توصیه دانشگاه هاروارد به مصرف ۲۱ گیاه معطر و ادویه

محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که می‌خورید، بهتر است از برخی ادویه‌ها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.

 پایگاه خبری دانشگاه هاروارد، محققان علوم پزشکی در دانشگاه هاروارد در آمریکا اعلام کردند برای لذت بردن از غذایی که می‌خورید، بهتر است از برخی ادویه‌ها و گیاهان خوراکی استفاده کنید.
با اینکه مصرف برخی غذا‌ها همچون گوشت، سیب زمینی و انواع کیک‌های شکلاتی، به ذائقه برخی بسیار شیرین است، ولی باید در پی مصرف بیش از حد این غذاها، در انتظار افزایش وزن، فشار خون بالا، قند خون بالا و کلسترول بد بالا نیز بود.
پس می‌توانید به جای مصرف کره، خامه، قند و نمک، غذا‌های خود را با برخی ادویه جات و خوراکی‌های گیاهی، معطر و خوش طعم کنید.
برخی از این ادویه‌ها به شرح زیر هستند:
فلفل شیرین: از ادویه این ماده می‌توانید در نان‌ها و دسر‌ها و حبوبات استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید در غذا‌هایی همچون سوپ، غلات و سبزیجات نیز از این ماده بهره ببرید.
ریحان: این گیاه معطر را به صورت خرد شده در سالاد، اشتها دهنده‌ها و انواع غذا‌ها استفاده کنید؛ روی پاستا و ساندویچ‌ها نیز می‌توانید آن را بریزید و از غذای خود لذت ببرید.
هل: در تهیه نان یا انواع پختنی‌ها و نیز در غذا‌های هندی، زیاد از این ماده خوش طعم استفاده می‌شود.
گشنیز: در تهیه غذا‌های مکزیکی، تایلندی و هندی، کاربرد زیادی دارد.
دارچین: برای طعم دادن به دسرها، نان‌ها و ترکیبات میوه‌ای می‌توانید از این ادویه خوش طعم استفاده کنید.
گل میخک: برای تهیه نان و انواع پختنی‌ها می‌توان از این ماده غذایی خوش عطر استفاده کرد البته در کنار سبزیجات و حبوبات!
زیره: در تهیه غذا‌های تند همچون انواع غذا‌های مکزیکی، هندی و خاورمیانه کاربرد دارد.
شوید: از مهم‌ترین کاربرد‌های این گیاه خوش طعم، استفاده از آن در غذا‌های حاوی سیب زمینی، سالادها، تخم مرغ و اشتها آور‌ها است.
سیر: آن را به سوپ، پاستا، غلات و سبزیجات اضافه کنید.
زنجبیل: در ساختن سس‌های تند آسیایی و هندی کاربرد دارد؛ همچنین می‌توان آن را برای تهیه نوشیدنی‌های طبیعی و غذا‌های پختنی استفاده کرد.
مرزنگوش: برای طعم دار کردن سوپ، حبوبات، غلات، سالاد‌ها و سس‌ها می‌توان از این گیاه معطر استفاده کرد.
نعناع: طعم دهنده غذا‌های شما، نوشیدنی ها، سالاد‌ها و میوه جات است.
جوز هندی: برای بهتر کردن مزه میوه ها، سبزیجات و غذا‌های پخته شده از جوز هندی استفاده کنید.
پونه کوهی: در طعم دادن به غذا‌های هندی و مدیترانه‌ای کاربرد دارد؛ روی سیب زمینی، پاستا، ظروف حاوی غلات و سالاد نیز می‌توان از آن استفاده کرد.
جعفری: در سوپ و ساختن سس و سالاد مورد استفاده دارد.
فلفل: انواع سیاه، سفید و قرمز فلفل در سوپ‌های فصلی، سبزیجات، غلات، پاستاها، حبوبات و ساختن سس کاربرد دارند.
رزماری: از آن در درست کردن سالاد‌ها و پاستا و همچنین خوش عطر کردن سبزیجات استفاده کنید.
مریم گلی: معطر کردن نان ها، سوپ‌ها و پاستا‌ها با استفاده از این گیاه معطر حاصل می‌شود.
ترخون: روی انوع سوپ، سیب زمینی و سالاد از آن استفاده کنید.
آویشن: گیاهی بسیار عالی برای استفاده در سوپ‌ها و سالاد‌ها است.
در نهایت می‌توان ادویه و گیاه معروف زردچوبه را معرفی کرد که در غذا‌های هندی کاربرد فراوان دارد و می‌توان آن را در انواع سوپ و سالاد و سبزیجات ریخت.

خبرگزاری صدا وسیما 

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف