اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 25 آذر 1399

یک بیماری روانی که افراد را بددهن و فحاش می‌کند!

متخصصان انگلیسی می‌گویند بروز رفتار‌هایی مانند بد دهنی و فحاشی می‌تواند علایم بروز یک بیماری روانی خاص باشد.

0

یک بیماری روانی که افراد را بددهن و فحاش می‌کند!

متخصصان انگلیسی می‌گویند بروز رفتار‌هایی مانند بد دهنی و فحاشی می‌تواند علایم بروز یک بیماری روانی خاص باشد.

زوال عقلی یا دمانس به اختلال مزمن و گاهی حاد فرایند‌های روانی به علت بیماری مغز اطلاق می‌شود که طی آن مشکلاتی در حافظه و تفکر کردن فرد رخ می‌دهد. در واقع زوال عقل به مجموعه علایمی اطلاق می‌شود که می‌تواند باعث آسیب به مغز و بدتر شدن شرایط طی زمان شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، علایم مربوط به این بیماری ارتباط مستقیمی با بخشی از مغز دارد که دچار آسیب شده است. برای مثال، مشکلات رفتاری و زبانی می‌تواند ناشی از آسیب به بخشی از مغز باشد که مسئول این اقدامات است.

بد دهانی، نخستین علامت ابتلا به زوال عقل

براساس اعلام مرکز آلزایمر انگلیس، بعد از تحقیق و بررسی روی حدود500 نفر به این نتیجه رسیدند که علایم دمانس عقلی می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. زوال عقل اغلب با مشاهده فراموشی در فرد همراه است، اما این موضوع نخستین علامت این بیماری نیست. محققان می‌گویند بد دهانی به دیگران می‌تواند از نخستین علایم ابتلا به زوال عقل باشد. افراد مبتلا به زوال عقل ممکن است خویشتن داری خود را از دست بدهند. به همین دلیل اصلا موضوع عجیبی نیست که شاهد آن باشیم این افراد از کلمات زشت، الفاظ رکیک و بی‌ادبانه حتی نسبت به غریبه‌ها استفاده کنند. این افراد ممکن است به دیگران خیره شوند یا به صورت زبانی و جسمی رفتار‌های پرخاشگرانه از خود نشان دهند.

علایم دیگر این بیماری روانی

متخصصان انگلیسی می‌گویند دیگر تغییرات رفتاری این بیماران می‌تواند شامل بی‌توجهی به بهداشت شخصی، پرخوری و از دست دادن انگیزه باشد. این افراد ممکن است دچار زودرنجی یا بی طاقتی در برابر دمای محیط، سر و صدا و درد شوند. پیشنهاد می‌شود افراد پس از مشاهده این علایم به روان‌شناس مراجعه کنند. حتی اگر در دیگران شاهد این علایم بودید آن‌ها را برای مراجعه به روان‌شناس تشویق کنید. کسانی که دارای سوابق خانوادگی هستند باید این موضوع را جدی بگیرند. البته و با این حال، عوامل محیطی هم می‌تواند در بروز زوال عقل تاثیرگذار باشد. تحقیقات نشان داده است چاقی و استعمال دخانیات می‌تواند خطر ابتلا به دمانس و آلزایمر را افزایش دهد. همچنین با افزایش سن، خطر بروز این بیماری در افراد بیشتر می شود.

روانی «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان،

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف