اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 6 دی 1399

شهر قرمز نداریم ؛ با مشارکت مردم آمارها رو به کاهش است

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا:شهر قرمز در کشور نداریم، هم اکنون ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی است که امید داریم شهر‌های نارنجی‌ها هم به مرور زرد شود و میزان ابتلا و بستری کاهش یابد.

0

آقای دکتر رئیسی در ارتباط زنده تلویزیونی با بیان آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بنابر ارزیابی‌ها و گزارش‌های تیم‌های کارشناسی مستقر در دانشگاهها، یکی از اقدامات مؤثر در مهار کرونا که هزینه کمی دارد و باعث نمی‌شود محدودیت شدید به کسبه تحمیل شود منع تردد‌های درون شهری ۹ تا ۴ صبح است که قرار شد این کار در شهر‌های زرد هم ادامه پیدا کند.

آقای دکتر رئیسی افزود: در سطح دنیا اتفاقات جدیدی در حال رخ دادن است و این بیماری در آمریکا و اروپا رو به رشد بوده و با توجه به تغییراتی که در ویروس و رفتار ویروس اتفاق افتاده، ویروس انگلیسی چندین کشور اروپایی را درگیر کرده و تعداد مبتلایان جهانی کرونا از مرز ۸۰ میلیون نفر گذشته است.

وی با بیان اینکه اکنون هیچ شهر قرمزی در سطح کشور نداریم گفت: خوشبختانه در کشور ما وضعیت به گونه‌ای است که در ۳۰ استان روند به طور کامل نزولی بوده و مازندران تنها استانی است که هنوز به طور کامل نزولی نشده و امیدواریم که با توجه به پیش بینی‌ها در این استان هم شاهد روند نزولی باشیم. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: اکنون ۳۳۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۸ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند که امیدواریم این‌ها هم به زودی به سمت رنگ زرد بروند و میزان بستری و ابتلا کاسته شود.

آقای دکتر رئیسی با تأکید بر اینکه این دستاورد، نتیجه رعایت همه شیوه نامه‌ها و همکاری همه دستگاهها، مردم و اصناف و بازاریان و نظارت‌هایی است که انجام می‌شود گفت: نیروی انتظامی، بسیج و اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار کمک کننده هستند که ان شاءالله این روند نزولی بیماری پایدار باشد. وی افزود: در خصوص پیشنهاد بازگشایی کلاس‌های حضوری پایه‌های اول و دوم ابتدایی هم این پیشنهاد در کمیته‌های تخصصی رأی نیاورد و مدارس همچنان تا بوجود آمدن شرایط بهتر و شاید بعد از واکسیناسیون هم بصورت غیرحضوری برگزار شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به رعایت و همکاری خوب کسبه در دوران محدودیت‌ها که باعث شد به این شرایط بهتر برسیم، گفت: امیدواریم مردم همه نکات بهداشتی را رعایت کنند تا به سمت وضع دوباره محدودیت‌ها نرویم.

آقای رئیسی گفت: ما یادمان نرفته آن آرامشی که در اردیبهشت گذشته داشتیم باز دوباره شاهد شعله ورشدن کرونا و افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر بودیم و اگر خدای نکرده کوچکترین غفلتی صورت بگیرد و دورهمی‌ها و شب نشینی‌ها را آغاز کنیم دوباره باید منتظر موج بعدی بیماری در بهمن یا اسفند باشیم. وی افزود: خوشبختانه اکنون میزان بستری بیش از ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده و مرگ و میر هم از ابتدای این طرح بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اگر این طرح آغاز نشده بود و روند قبلی ادامه پیدا می‌کرد بالغ بر ۵۰ هزار بستری بیشتر داشتیم و در نتیجه ۷ هزار و ۵۰۰ مرگ بیشتر را تجربه می‌کردیم.
منبع : خبرگزاری صدا و سیما

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف