اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 20 دی 1399

2 ماده مفید در پیشگیری از خطر ابتلا به پارکینسون

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بالایی از ویتامین C و E مصرف می‌کنند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در خود را حدود یک سوم کاهش دهند.

0

خوراکی‌های سرشار از ویتامین C شامل پرتقال، توت فرنگی، کلم بروکلی و خوراکی‌های غنی از ویتامین E همچون اسفناج، کدو حلوایی و مغز‌هایی مانند بادام و بادام زمینی می‌توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند.

به گفته محققان اروپایی، ویتامین‌های C و E آنتی اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند از آسیب سلول ناشی از پارکینسون جلوگیری کنند. آنتی اکسیدان‌ها ممکن است به مقابله با مولکول‌های ناپایدار و استرس اکسیداتیو که می‌تواند منجر به از بین رفتن ماده شیمیایی مغز موسوم به دوپامین که مشخصه بارز بیماری است کمک کند.

محققان تاکید کردند: اثر محافظتی ویتامین‌ها در جلوگیری از بروز بیماری پارکینسون ممکن است به ویتامین‌های خاص مانند ویتامین‌های E و C محدود شود. بنابراین، مصرف غذا‌های غنی سرشار از این ویتامین‌ها ممکن است به جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون کمک کند.

به گفته محققان اروپایی، این مطالعه نمی‌تواند اثبات کند که ویتامین‌های E و C از بروز پارکینسون جلوگیری می‌کنند، تنها مصرف مقادیر بالایی از این ویتامین‌ها با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط است و ضرورت دارد تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا انجام شود.

پارکینسون اختلال حرکتی است که به تدریج باعث کاهش دوپامین- ماده شیمیایی موجود در مغز- شده و بر گفتار، راه رفتن و تعادل فرد تاثیر می‌گذارد. علت بروز این بیماری مشخص نیست و تاکنون درمانی برای آن یافت نشده است.
منبع : برنا - ایسنا

آخرین اخبار

۷۹ بیمار دیگر، قربانی کرونا شدند/ انجام بیش از ۹ میلیون آزمایش تشخیصی در کشور چاقی و دیابت نوع ۲ مهمترین عوامل خطر برای ابتلا به کرونا نتایج مثبت واکسن ایرانی کرونا به آزمایش ها تامین واکسن کرونا از شرکت آسترازنکا صدور مجوز آزمایش انسانی واکسن کرونا در موسسه رازی جوازی برای برگزاری کنسرت‌ها صادر نکرده‌ایم/ جشنواره فیلم فجر با ظرفیت کم برگزار می‌شود هشدار وزارت بهداشت؛ شیوع فراگیر موج چهارم کرونا در کمین است ۷ درصد مبتلایان کرونایی کودکان هستند راهکارهای اساسی برای رهایی از رفلاکس معده تولد فرزندان در ایران کم شده است آمار مراجعان کرونایی با شیب ملایم‌تر در پایتخت رو به افزایش است تعداد دریافت کنندگان واکسن ایرانی کرونا به ۳۵ نفر می‌رسد آخرین آمار کرونا؛ فوت ۹۸ بیمار کووید۱۹ ۷ نشانه که خبر از اعتیاد به قند می‌دهد علل درد فک و راه‌های درمان آن تعیین شکل موها توسط فولیکول ۷ بلایی که تلفن‌های هوشمند به جانتان می‌اندازد ۶ اشتباه دارویی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازد ۷ نشانه تحلیل رفتن عضلات بدن ویتامین‌هایی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شوند ۱۰ راه حل خانگی و طبیعی برای افزایش وزن با کمبود دارو‌های مورد نیاز بیماران سرطانی مواجه هستیم حق تعیین تعرفه بخش خصوصی را به سازمان نظام پزشکی بازگردانید اختلالات اعصاب و روان در بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت‌های ویژه جراحی‌های زیبایی و پلاستیک در شرایط کرونا چگونه انجام می‌شود؟ آخرین آمار کرونا؛ جان باختن ۸۹ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته تصمیم جدیدی در اعمال محدودیت تردد‌ها در نوروز نداریم فقط در حد ۵ روز ذخیره خونی داریم سرطان‌های دستگاه گوارش قابل پیشگیری هستند سن ابتلا به سرطان سینه در ایران کاهش یافته است آموزش همچنان باید به صورت مجازی باشد تاثیر واکسن های جدید بر ویروس جهش یافته کرونا اگر به سلامت ریه‌هایتان اهمیت می‌دهید حتما از این غذاها استفاده کنید کرونا در تلاش برای ماندن است فوت ۶۹ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونایی نیست خواص عجیب مصرف پیاز قرمز در دوران کرونایی تشدید نظارت‌ها برای جلوگیری از موج جدید شیوع بیماری در کشور ضروری است کارمندان در سرویس بهداشتی محیط کار حتما از ماسک استفاده کنند اگر این چهار نشانه را دارید میزان قند خون شما بالاست! قاتل کبد چرب این رژیم غدایی موثر است تضمین سلامت روان با ۴ ماده غذایی ۴ بیماری مرتبط با چشم و علائم آن‌ها بهترین مواد غذایی برای زنان پس از زایمان از علائم مرگبارترین سرطان جهان چه می‌دانید؟ بدترین مواد غذایی که هم اینک باید مصرف آن‌ها را متوقف کنید ۷ نشانه که زنگ خطر مشکلات روده است چگونه با معاینه زبان متوجه ابتلای خود به کرونا شویم؟ خواص شگفت انگیز جو دوسر برای سلامت بدن تقدیر یگان حفاظت محیط‌زیست از مدیر شبکه سلامت و برنامه مثبت سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .