اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 21 فروردین 1400

افراد دیابتی این ۶ خوراکی سالم را مصرف کنند

یابت یک بیماری مزمن است که در آن بدن قادر به پردازش صحیح گلوکز نیست و قند موجود در مواد غذایی را بدن شما به انرژی تبدیل می‌کند. این باعث افزایش سطح قند خون می‌شود که می‌تواند به عروق خونی آسیب برساند و در صورت عدم درمان منجر به فشار خون بالا و آسیب عصبی شود.

0

کنترل رژیم غذایی برای کنترل دیابت بسیار مهم است زیرا می‌تواند به تنظیم سطح قند خون برای جلوگیری از عوارض کمک کند. برنامه‌های تغذیه‌ای برای افراد دیابتی بسته به افراد متفاوت است اما به طور کلی موارد زیر توصیه می‌شود:

افزایش مصرف کربوهیدرات‌های غنی از فیبر، مانند غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات. ثابت شده است که فیبر با جلوگیری از افزایش سن گلوکز بعد از غذا سطح گلوکز خون را بهبود می‌بخشد.

خودداری از مصرف نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه و آب میوه

افزایش مصرف پروتئین بدون چربی

خوردن چربی اشباع نشده بیشتر، که می‌تواند مقاومت به انسولین را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهبود بخشد.

در اینجا شش مورد از بهترین غذاهایی وجود دارد که می‌توانند به افراد دیابتی در کنترل سطح قند خون کمک کنند.

لوبیا

لوبیا دارای دو جز اصلی است که آنها را برای افراد دیابتی عالی می‌کند: فیبر و پروتئین. بدن شما فیبر و پروتئین را با سرعت بیشتری هضم می‌کند، که خطر جهش قند خون را کاهش می‌دهد.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که خوردن لوبیا، عدس و سایر حبوبات به افراد دیابتی نوع ۲ کمک می‌کند تا سطح قند خون خود را بهتر کنترل کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.

برگ‌های سبز تیره

سبزیجات برگ تیره مانند اسفناج و کلم پیچ دارای ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند که می‌توانند التهاب را کاهش دهند. گرچه بیشتر التهاب‌ها کوتاه مدت هستند، اما ممکن است در افراد دیابتی مزمن باشد و خطر عوارض مانند بیماری‌های قلبی و کلیوی را افزایش دهد.

ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، نوعی چربی اشباع نشده که می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و التهاب را کاهش دهد. ماهی همچنین منبع عالی پروتئین است.

میوه

میوه‌ها سرشار از قند و کربوهیدرات طبیعی هستند، به همین دلیل این تصور غلط وجود دارد که افراد دیابتی باید از مصرف آنها اجتناب کنند. با این حال، ویتامین و مواد معدنی بالای آنها به این معنی است که آنها یک انتخاب مطمئن هستند.

اگر مبتلا به دیابت هستید، مهم است که کربوهیدرات موجود در میوه را به عنوان بخشی از برنامه غذایی کلی خود حساب کنید.

توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام آنتوسیانین است که ثابت شده کلسترول را کاهش می‌دهد و سطح قند خون را بهبود می‌بخشد. زغال اخته نیز به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر زیاد، احتمال بروز جهش قند خون کمتر است.

آجیل

آجیل منبع خوبی از چربی سالم، منیزیم و فیبر است. برخی از مغزها و دانه‌ها مانند گردو و دانه‌های کتان نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند.

آنچه تحقیقات می‌گوید: یک بررسی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف مکرر انواع مغزهای مختلف می‌تواند به سرکوب اشتها، کاهش کلسترول و مدیریت سطح قند خون کمک کند.

غلات کامل

غلات سبوس دار مانند نان سبوس دار و برنج قهوه‌ای به غلات تصفیه شده مانند نان سفید ترجیح داده می‌شوند، زیرا حاوی فیبر بیشتری هستند.

غلات کامل همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، منیزیم، آهن و فولات هستند. یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غلات کامل می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ناشی از دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

غذاهایی که باید از آنها در صورت داشتن دیابت پرهیز کرد:

نوشیدنی‌های شیرین. تحقیقات نشان می‌دهد نوشیدنی‌های شیرین، مانند نوشابه، می‌توانند سطح قند خون را افزایش دهند.

نان سفید، ماکارونی و برنج. این دانه‌های تصفیه شده می‌توانند قند خون را افزایش دهند.

غذاهای فرآوری شده، مانند وعده‌های غذایی منجمد که با غلات تصفیه شده و مقدار زیادی قند و نمک اضافه شده و محصولات پخته شده بسته بندی شده تهیه می‌شوند. غذاهای فرآوری شده ممکن است به افزایش التهاب و مقاومت به انسولین کمک کنند.

منبع : برنا

آخرین اخبار

دلایل بروز کمبود انسولین فراخوان مردم برای اهدای خون و پلاسما کاهش بیماران بستری کرونایی در تهران ماسک‌ پارچه‌ای را چگونه ضد عفونی کنیم؟ روش بازگرداندن حس بویایی بعد کرونا گونه هندی کرونا بسیار مسری‌تر و مقاوم‌تر است آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن بیماران کرونایی باقی می‌مان افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در پایتخت خواص بی نظیر هسته خرما آب برنج را دور نریزید آنچه درباره بیماری فیبرومیالژیا باید بدانید ورود ۱۰ میلیون دُز واکسن کرونا تا آخر خرداد پس از تزریق واکسن هم باید ماسک بزنیم؟ ۵ دلیل عمده امتناع کودکان از خوردن غذا علائم هشداردهنده درگیری ریه در کرونا! آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن بیماران کرونایی باقی می‌مانن تاثیر عملکرد کبد بر افزایش وزن و بروز بیماری‌های قلبی شرایط برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم واکسیناسیون کارکنان داروخانه های خصوصی آغاز شد ویژه های عید فطر در شبکه سلامت برنامه های شبکه سلامت فوت ۳۰۷ بیمارکرونا؛تزریق یک میلیون و۸۸۲هزار و۷۲۵ دُز واکسن ۸ قدم تا “خوش بینی و مثبت اندیشی” در کار و زندگی تست "منفی کاذب" کرونا چیست؟ صبحانه ضامن سلامتی بدن خوراکی‌های ممنوع برای پرفشاری خون فوت ۳۵۱ بیمار کرونا؛ تزریق ۱ میلیون و ۷۶۰ هزار و ۴۸ دُز واک فایده باورنکردنی کاهو برای بیماران دیابتی میوه‌هایی خوشمزه که خواب راحت را به شما هدیه می‌دهند خواص بی‌نظیر سبزی که سرشار از آهن است خواص ترکیب قهوه و لیمو ترش برای سلامتی ۱۰ توصیه برای سلامتی شما پس از چهل سالگی انتقال کروناویروس از طریق هوا! خطر نوشیدنی‌های قندی دمنوش‌های فوق‌العاده برای مقابله با کرونا فقر منیزیم و ۵ هشدار جدی آن برای بدن بیماری‌های پنهان در پشت مشکلات اورولوژیک حفظ سلامتی بدن در بهار دولت در بحث بیماریابی کرونا همکاری لازم را نداشت فوت ۳۸۶ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته/ ۴۶ شهر در وضعیت قر جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر در سراسر کشور فواید جادویی کاهو برای بیماران دیابتی ۱۰ علامت پایین بودن سطح اکسیژن در مبتلایان به کرونا چه کسانی واکسن کرونا تزریق نکنند؟ برنج را با کدام ادویه بخوریم؟ جزییات واکسیناسیون بیماران خاص علیه کرونا ویژگی غذای افطار چه باید باشد؟ میوه‌ای تابستانی که خوردنش مثل ضدآفتاب عمل می‌کند بهترین اقدامات پس از ماه مبارک رمضان برای ارتقای سلامت بدن روند کرونا نزولی شده اما خطر نوسانی وجود دارد

نظرات

مانده : (1000) حرف

تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .