در برنامه سفره سلامت شنبه ۱۶ مرداد خانم دکتر بهجت تاج الدین عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در مورد اهمیت بسته بندی در سلامت، بهداشت و ماندگاری محصولات غذایی و کشاورزی صحبت میکنند
اطلاعات مفیدی درباره انواع پوشش های مورد استفاده در صنعت بسته بندی، شیوه های مختلف و روشهای نو در بسته بندی ارائه می شود.
در بخش گیاهان دارویی ، خانم دکتر اسدی صنم درباره خواص گیاه دارویی زوفا و مصرف آن در صنایع غذایی و دارویی میگویند.
بخش پایانی این برنامه ، گزارش مردمی با عنوان
« سفره سلامت ؛ سفره ای به وسعت کل ایران » است که همکاران مراکز صداوسیمای استانهای گیلان ، لرستان و سیستان و بلوچستان برای برنامه سفره سلامت تهیه و ارسال کرده اند .