ظروف پلاستيكي و يكبارمصرف صرفا براي غذاي خشك و خنك مناسب است
به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت
در برنامه سفره سلامت شنبه ٢٣ مرداد ، درمورد اهميت نكات بهداشتي در استفاده از ظروف آشپزخانه اعم از ظروف مسي ، رویی و پلاستيكي
اطلاعات مفيدي ارائه مي شود .
در خصوص قابلمه ها و ظروف مسي بايد توجه داشت كه لايه دروني ظروف ، بطور كامل و صحيح، سفيدكاري شده باشند و پوشش داخلي عاري از هرگونه لك يا خوردگي باشد.
ظروف پلاستيكي و يكبارمصرف صرفا براي غذاي خشك و خنك مناسب است و ميبايست از ريختن هرگونه مواد غذايي مايع و داغ در آنها خودداري شود .
در بخش آشپزی سالم روز شنبه ۲۳ مرداد ، کارشناس آشپزی برنامه
حسین بهرامی روش پخت خوراک فلفل شکم پر را آموزش می دهد .