اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 2 شهریور 1400

دلتا سبب 4 برابر شدن مرگ و میر در آمریکا شده است

معاون کل وزارت بهداشت از افزایش ۴ برابر مرگ و میر در ایالات متحده در یک و نیم ماه گذشته خبر داد.

0

دلتا سبب 4 برابر شدن مرگ و میر در آمریکا شده است

معاون کل وزارت بهداشت از افزایش ۴ برابر مرگ و میر در ایالات متحده در یک و نیم ماه گذشته خبر داد.

ایرج حریرچی در ارتباط زنده تصویری با استودیو پخش خبر 21 شبکه اول سیما افزود: بشر برای مبارزه با بیماری کرونا دو ابزار دارد یکی واکسیناسیون که وظیفه حکومتی است و دوم رعایت شیوه نامه ها که وظیفه مشترک میان حکومت و مردم است.
او ادامه داد: چهار کشور آمریکا، انگلیس، رژیم اشغالگر قدس و ایتالیا که از بالاترین پوشش واکسیناسیون برخوردارند در چند هفته اخیر با ورود ویروس دلتا، مرگ و میر هفتگی شان 40 تا 50 درصد افزایش داشته و آمریکا نسبت به یک ماه ونیم گذشته افزایش چهار برابری را تجربه می کند به گونه ای که این کشور 320 میلیون نفری روزانه حدود هزار و 300 نفر مرگ و میر را ثبت می کند.
حریرچی گفت: در کشور ما حدود 28 دُز به ازای هر 100 نفر تزریق شده و حدود 7/5 درصد جمعیت کشور 2 دُز واکسن را دریافت کرده اند بنابراین هنوز برای پوشش واکسیناسیون راه قابل توجهی پیش رو داریم اگر قبلا برای گونه های ووهان و سایر گونه ها پوشش 70 درصدی را مدنظر داشتیم برای نوع اخیر این بیماری یعنی واریانت دلتا، پوشش 90 درصدی مورد نظر قرار دارد.
او افزود: از زمان ورود ویروس دلتا به کشورمان ، سرعت واکسیناسیون در 2 ماهه اخیر افزایش داشته است.
حریرچی ادامه داد: اگر بخواهیم اثرات واکسیناسیون را مطالعه کنیم باید بدانیم اگر واکسیناسیون انجام نمی دادیم بی شک تعداد فوتی های کشورمان بیش از اینها بود الان خوشبختانه با توجه به اینکه پوشش سنین بالای 60 سال در کشورمان بالای 80 درصد است پوشش واکسیناسیون در سنین میان رده 65 تا 70 سال 96 درصد است از این رو آمار مرگ و میر در افراد بالای 60 سال به میزان قابل توجهی کاهش یافته، میزان بستری هم همین طور ولی متاسفانه در رده های سنی پایین تر هنوز کاهش قابل توجهی مشاهده نشده همین طور در گروه پرستاری و پزشکان که از واکسیناسیون کامل بهره می برند اثرات کاهش مرگ و میر را می بینیم.
معاون کل وزارت بهداشت در خصوص وجود گونه جدید لامبدا در کشورمان گفت: هنوز در کشورمان موردی از این گونه مشاهده نشده با این حال ما هم نگران لامبدا هستیم و بیش از آن نگران انواع هیبریدی دلتا و لامبدا و یا دلتای جهش یافته هستیم البته همانطور که ما نگران هستیم تمام دنیا دو پیش بینی در مورد جهش های ویروس کرونا دارند برخی معتقدند که ممکن است این ویروس جهش های بیشتری کند .
حریرچی افزود: خبر خوب ما این است که در هفته اخیر 10 درصد از موارد سرپایی کاهش یافته اند و حدود 5 درصد موارد بستری کاهش داشته و تست های مثبت سرپایی در کشورمان هم بنا بر استان های مختلف 3 تا 8 درصد کاهش داشته است. بنابراین پیش بینی می شود تا 2 يا 3 هفته آینده مرگ و میر کاهشی تجربه کنیم.
دانشگاه واشنگتن و چند جای دیگر به عنوان منابع معتبر، پیش بینی کرده اند که مرگ و میر در ایران در 3 هفته آینده کاهش چشم گیری مواجه باشد البته این مراکز نمی توانند اطلاعات مربوط به مراسمات و مناسبات شهریور ماه را آمار خود قرار دهند علی رغم اینها هفته گذشته رعایت پروتکل ها از سوی مردم 37% بود یعنی کمترین مقدار در چند ماه اخیر به ثبت رسید و میزان رفت و آمد اجتماعی هم 17% افزایش داشت.
حریرچی گفت: واکسیناسیون ما بسیار خوب پیش می رود ولی در این روند طوری نیست که بتواند در 3 هفته آینده پوشش وسیعی داشته باشد ما باید با اسلحه واردات و تولید داخل پوشش واکسیناسیون را سرعت مناسبی بدهیم.

آخرین اخبار

"جریانِ خون سلامت در شریان معاونت صدا" «ماه ماه» مهمان رمضانی شبکه سلامت ساخت مستند خانه سلامت در یزد ویژه برنامه های شبکه سلامت در سالروز پیروزی انقلاب ۲۲ بهمن رونمایی از مجموعۀ «سلامت روان به زبان ساده» با همکاری شبکه سلامت و انتشارات سروش صورت گرفت «یلدای حال خوب»؛ ویژه‌برنامه زنده شب یلدا روی آنتن شبکه سلامت سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی»

نظرات

مانده : (1000) حرف