قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟
بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد.
در بسیاری از کشورها، افراد روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز می کنند.
قهوه به دلیل دارا بودن کافئین، موجب بهبود فعالیت مغز، افزایش تمرکز و مقابله با خستگی می شود.
علاوه بر این بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد.
تحقیقات جدید انجام شده در اسپانیا نشان می دهد در صورتی که به همراه یک فنجان قهوه، یک قاشق چای خوری شکر نیز مصرف شود، تاثیر آن بر مغز به مراتب بیشتر خواهد بود.
در واقع این مطالعه نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار به همراه یک قاشق چای خوری شکر، به آماده سازی مغز برای فعالیت ها و مسئولیت های روزانه کمک قابل ملاحظه ای کرده و موجب افزایش توجه، تمرکز و بهبود حافظه می گردد.
برای انجام این مطالعه 40 داوطلب انتخاب شده و به سه گروه تقسیم گردیدند. پژوهشگران به این افراد قهوه با شکر، قهوه بدون شکر و شکر تنها داده و سپس از آنها اسکن مغزی تهیه کردند.
نتایج نشان داد که مصرف هم زمان قهوه با شکر بیشترین اثر را بر فعالیت مغزی داشته است.
شرح و نتایج این مطالعه در نشریه روانشناسی به چاپ رسیده است.
منبع : خبرگزاری صدا وسیما