این برنامه به تغذیهی بیماران کرونا میپردازد.
به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت :دکتر آزاده نجارزاده، متخصص تغذیه در برنامه دوربین سلامت گفت :
در طول دورانی که فرد به کرونا مبتلا میشود باید لبنیات را کمتر مصرف کند و بیشتر از سبزیجات استفاده کند.
دکتر نجارزاده همچنین میگوید: "مهمترین قسمتی که میتواند روی سیستم ایمنی اثر بگذارد، گوارش است. یعنی اگر دستگاه گوارش به درستی کار کند، میتوانیم بگوییم تا حدی ایمنی بدن تامین شده است.
سعی کنیم کمتر سوسیس، کالباس، شیرینی، نوشابه و... مصرف کنیم تا سلامت دستگاه گوارش و دستگاه ایمنی مختل نشود."