اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 19 تیر 1399

مرگ و میر کرونا با ترشی کاهش پیدا می‌کند!

نتایج تحقیقات محققان اروپایی نشان می‌دهد، در کشور‌هایی که از نظر سنتی افراد سبزی‌ها تخمیر شده (ترشی) بیشتری مصرف می‌کنند، آمار مرگ‌ومیر کرونا نیز پایین‌تر است.

32

مرگ و میر کرونا با ترشی کاهش پیدا می‌کند!

در کشور‌هایی که از نظر سنتی افراد سبزی‌ها تخمیر شده (ترشی) بیشتری مصرف می‌کنند، آمار مرگ‌ومیر کرونا نیز پایین‌تر است. نتایج تحقیقات محققان اروپایی نشان می‌دهد، در کشور‌هایی که از نظر سنتی افراد سبزی‌ها تخمیر شده (ترشی) بیشتری مصرف می‌کنند، آمار مرگ‌ومیر کرونا نیز پایین‌تر است.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت : ژان بوسکت از دانشگاه Charité برلین و همکاران وی تاثیر رژیم‌های غذایی مختلف را بر میزان مرگ‌ومیر در کشور‌های مختلف اروپایی موردبررسی قراردادند. آنان دریافتند، در کشور‌هایی که میزان مصرف سبزی‌های تخمیری سنتی بیشتر است، میزان مرگ‌ومیر ناشی از کروناویروس کمتر است.

این نتایج تصورات پیشین محققان در مورد ارتباط تاثیرات منفی بوم‌شناختی، میزان مرگ‌ومیر بیماری کرونا و مصرف سبزی‌های تخمیر شده را بیان می‌کند. این تحقیقات بیانگر تغییرات چشمگیر در میکروبیوم (میکروارگانیسم‌هایی که در دستگاه گوارش و بر روی پوست انسان زندگی می‌کنند و تاثیر شگفت‌انگیز بر سلامتی انسان دارند) ایجادشده به دلیل زندگی مدرن و کاهش مصرف سبزی‌های تخمیری در گسترش و یا شدت بیماری‌هاست.
تنوع جغرافیایی غیرقابل توضیح در مرگ‌ومیر بیماران مبتلابه کووید-۱۹

از زمان آغاز همه‌گیری کووید-۱۹ در ووهان چین شاهد تفاوت در میزان مرگ‌ومیر مبتلایان در مناطق مختلف جغرافیایی بودیم. در برخی کشور‌های اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه و انگلستان میزان مرگ‌ومیر در مقایسه با بالکان و کشور‌های شمال اروپا بسیار بالا بود. البته این اختلاف در تمامی کشور‌های جهان نیز دیده می‌شود.
اگرچه، ساختار سنی، مداخلات درمانی، نوع اشتغال و شرایط مسکن از مهمترین عوامل هستند، اما سایر عوامل بالقوه مرتبط مانند تغذیه را نباید نادیده گرفت.
نقش تغذیه در میزان مرگ‌ومیر

بسیاری از غذا‌ها خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و توصیه‌شده این مواد غذایی به دلیل کاهش شدت بیماری کووید-۱۹ مصرف شوند. روند تخمیر موجب افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصولات غذایی ازجمله شیر، میوه، سبزی‌ها و گوشت می‌شود.

بوسکت و گروه وی این فرضیه را مطرح و سپس از داده‌های بانک اطلاعات جهانی مصرف مواد غذایی اروپا (EFSA) برای ارزیابی میزان مصرف غذا‌های مختلف تخمیر شده ازجمله سبزی‌ها، شیر، ماست، شیرترش و ترشی در کشور‌های اروپایی استفاده کردند.
میزان مرگ‌ومیر کووید-۱۹ نیز با استفاده از اطلاعات مرکز منابع کروناویروس جان هاپکینز (Johns Hopkins Coronavirus) محاسبه شد و از مرکز آمار اروپا (EuroStat) برای کسب آمار کشورها، ازجمله تولید ناخالص داخلی، تراکم جمعیت، نسبت سن بالای ۶۴ سال، نرخ بیکاری و شیوع چاقی استفاده شد.


محققان اعلام کردند که از بین تمام متغیر‌های موردبررسی، فقط سبزی‌های تخمیر شده تاثیر معنی‌داری بر میزان مرگ‌ومیر کشور‌ها دارند.

مصرف روزانه هر گرم از این مواد خطر مرگ‌ومیر بیماری کووید-۱۹ را تا ۳۵.۴ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند که اگرچه این مطالعه تنها نشان‌دهنده نقش رژیم غذایی در بیماری کووید-۱۹ است، بااین‌حال، این فرضیه قطعه دیگری است که نشان می‌دهد غذا‌های سنتی تخمیر شده ممکن است در جلوگیری از شدت بیماری در سطح کشوری نقش داشته باشد.
نقش رژیم غذایی در آسیا و افریقا

محققان اظهار کردند که این تحقیق به رژیم غذایی کشور‌های اروپایی محدودشده است و استفاده از این فرضیه در مناطق دیگر جهان که از سبزی‌های تخمیری استفاده می‌کنند و بررسی میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری مهم خواهد بود.
به‌عنوان‌مثال، در آسیا میزان مرگ‌ومیر بسیار پایین است و به نظر می‌رسد این همه‌گیری تحت کنترل است. این مورد در افریقا نیز صادق است.
محقق این تحقیق افزود: استفاده از داده‌های مصرف مواد غذایی از چنین کشور‌هایی برای انجام مطالعات نهایی همه‌گیری برای تایید یافته‌های کنونی بسیار ارزشمند خواهد بود.
دوری از طبیعت

این گروه نتیجه گرفتند، اگر این فرضیه ثابت شود، تایید می‌شود که کووید-۱۹ اولین بیماری همه‌گیر عفونی است که عملکرد‌های بیولوژیکی آن با از بین رفتن طبیعت همراه شده است.
وقتی زندگی مدرن منجر به خوردن غذا‌های تخمیر شده کمتر می‌شود، میکروبیوم به‌شدت تغییر می‌یابد درنتیجه گسترش یا شدیدتر شدن بیماری تسهیل می‌شود.
این فرضیه مستلزم آزمایش در مطالعات فردی در کشور‌هایی است که مصرف سبزی‌های تخمیر شده زیاد است.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف