اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 26 تیر 1399

پاسخ به سئوالات کرونایی کودکان را جدی بگیرید

کمک به کودکان در کنار آمدن با استرس و محافظت از آن‌ها در مورد هرگونه هیجان شدید در مواجه با کرونا ویروس بسیار مهم است

0

پاسخ به سئوالات کرونایی کودکان را جدی بگیرید
کمک به کودکان در کنار آمدن با استرس و محافظت از آن‌ها در مورد هرگونه هیجان شدید در مواجه با کرونا ویروس بسیار مهم بوده، به سئوالات آنها پاسخ دهید و حقایق مربوط به آن را را به روشی که کودکان می‌توانند درک کنند به اشتراک بگذارید.

به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت:: کمک به کودکان در کنار آمدن با استرس و محافظت از آن‌ها در مورد هرگونه هیجان شدید در مواجه با کرونا ویروس بسیار مهم بوده، به سئوالات آنها پاسخ دهید و حقایق مربوط به آن را را به روشی که کودکان می‌توانند درک کنند به اشتراک بگذارید.

سینا رضامنش روانپزشک  افزود: طبیعی است که در میان طیف گسترده ای از سایر واکنش‌های عاطفی، در شرایط فعلی کرونا  باعث احساس استرس، اضطراب یا ناراحتی کودکان می شود در حالی که  انجام کاری خلاقانه می تواد این عارضه را از آنها دور کند.

وی اظهار داشت: برای گفتگو با فرزندان در مورد شیوع کرونا وقت بگذارید، به عکس‌العمل‌های آن ها به شکلی حمایتی پاسخ داده، به نگرانی های آنها گوش دهید و به آنها اطمینان دهید که تحت مراقبت، توجه و پشتیبانی بوده و در امان هستند.

رضامنش تاکید کرد: کودک را تشویق کنید که در مورد اتفاق‌ها و ترس‌هایش صحبت کند و با صبر و حوصله به آنها گوش دهید، به وی بگویید که تجربه احساسات مختلف مانند ترس در این شرایط طبیعی است. به کودکان باز زبانی ساده و قابل فهم اطلاعات درست بدهید.

به گفته وی، به عنوان مثال به آنها بگویید احتمال ابتلا به یک بیماری شبیه سرماخوردگی وجود دارد و بعضی افراد بیماریهای  شدیدتری را می گیرند، پس لازم است، مراقبت کنیم و به توصیه های لازم مثل ماندن در خانه عمل کنیم تا مریض نشویم. اما کودک را نترسانید. مثلا نگویید این اوضاع خیلی خطرناک و وحشتناک است و امکان دارد که همه بمیرند.

رضامنش ادامه داد: اگر یکی از نزدیکان به دلیل بیماری کرونا مجبور به بستری یا قرنطینه شد، دیگر اعضای خانواده یا پرستار کودک در منزل با اطمینان بخشی برای کودک توضیح دهند که وی حالش خوب نیست و باید در بیمارستان بستری شود تا پزشکان به وی کمک کرده تا حالش بهتر شود. در شرایط بحران و استرس شیوع  ابتلا کرونا، قرنطینه و بستری شدن با کودک تماس تلفنی و ویدئویی داشته باشید و به آنها اطمینان داده که همه چیز مرتب است و اجازه ندهید دچار استرس شوند.

این روانپزشک تصریح کرد: در دوران بارداری بدن دچار تغییرات ایمنی می شود و این می تواند زنان باردار را نسبت به بیماریهای ویروسی از جمله ویروس کرونا حساس تر سازد، اگر باردار هستید باید تمام نکات پیشگیری از کرونا  مثل شستن مرتب دست ها، ماندن در منزل و دوری از افرادی که ممکن است بیمار و ناقل ویروس کرونا بوده را رعایت کنید.  

به گفته رضامنش، اضطراب خود را به عنوان بخشی از احساسات، ملاحظات و واکنش طبیعی تلقی کنیم، در عین حال یادمان باشد که این ها صرفا تفکرات و احساساتی هستند که قرار نیست مسیر زندگی مان را تغییر دهند، هر روز حدود ۳۰ دقیقه به ذهنمان اجازه دهیم این نگرانی ها را تحلیل کند و به این ترتیب مهارت در  زندگی کردن در لحظه کنونی  را در بقیه ساعات روز بدست آوریم.

وی افزود: با ماندن در منزل  از این بازده زمانی استثنایی بهترین استفاده را برای تمرکز بر وجود خود و خانواده مان و انجام کارهای به تعویق افتاده ببریم، یادمان باشد خیلی وقت ها نگران این بودیم که ای کاش وقت کافی داشتیم، در قرنطینه هم برنامه روزانه منظم برای انجام کارها داشته باشیم.

این روانپزشک اضافه کرد: به رژیم غذایی و عادت های خواب خود توجه کنیم و خود را با پرداختن به ذهن آگاهی، مدیتیشن، تکنیک های آرام سازی، یوگا، دعا و شیوه های مشابه آرامتر کنیم، به علاوه، نکاتی مانند پرهیز از مصرف  الکل، دخانیات و مصرف مواد اهمیت ویژه ای دارند و درصورت وجود بیماری روانی زمینه ای مصرف دارو را فراموش نکنیم.

منبع : ایرنا

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف