اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 31 تیر 1399
پیشگیری از ابتلا به کرونا؛

هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی مراقب کرونا باشید

استفاده از وسایل نقلیه عمومی می تواند احتمال ابتلا به بیماری کووید 19 را افزایش دهد ، با رعایت برخی موارد می توانیم ریسک این ابتلا را تا حد زیادی کاهش دهیم .

0

اگرچه این روزها توصیه می شود تا حد امکان از حضور در مکان های شلوغ و بسته ای مانند وسایل نقلیه عمومی خودداری شود اما برخی از افراد جامعه ناچار به استفاده از این وسایل هستند.

استفاده از وسایل نقلیه عمومی بسیار مختلفی در کل دنیا در طول شیوع بیماری کووید 19 آزاد شده و کم کم افراد به محل کارشان می روند و وارد دنیای معمولی خودشان شدند اما یکی از بزرگترین چالش هایی که برای افراد وجود دارد، رفت و آمد به محل کار است.

در این مرحله وسایل نقلیه ای مثل قطارها، مترو ها و اتوبوس ها از قرنطینه خارج شده اند و مردم از آن ها استفاده می کنند.

به همین دلیل خطر ابتلا به عفونت در مترو و اتوبوس افزایش پیدا کرده است، مخصوصاً زمانی که شلوغی داخل آن ها بیش از حد زیاد باشد.

زمانی که فرد مبتلا سرفه و عطسه کند، ویروس کرونا پخش می شود. زیرا قطره های کوچک از این ویروس داخل هوا وارد می شود.

در نتیجه ویروس از طریق چشم، بینی، دهان یا لمس اشیا عفونی به بدن فرد مقابل وارد می گردد.بسیاری از دولت ها پیشنهاد می کنند که افراد باید از وسایل نقلیه عمومی دوری کنند و این بهترین راه برای سالم نگه داشتن خودشان در برابر ویروس کرونا است.تا جایی که افراد می توانند باید با ماشین شخصی خودشان به محل کار بروند و یا دوچرخه سواری کنند یا حتی پیاده روی کنند. بهتر است در صورت امکان استفاده از گزینه های دیگری را غیر از وسایل نقلیه انجام دهند اما این گزینه ها برای همه فراهم نیست.

به همین دلیل بسیاری از افراد فقط می توانند با وسیله نقلیه عمومی به محل کار بروند. پس این افراد چگونه باید خودشان را محفوظ نگه دارند؟ 

 

نکات مربوط به استفاده از وسایل حمل و نقل در شرایط کرونایی

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در جهان، راهنمایی هایی را در این مورد در اختیار افراد گذاشته که نگاهی به آن ها می اندازیم:

استفاده از ماسک 

استفاده از ماسک در ابتدای خروج از منزل تا زمان ورود به منزل کلید طلایی مراقبت از خود و دیگران در اماکن عمومیست که این روزها در کشور ما هم اجباری شده است .

هیچ چیز را لمس نکنید

باید از روش لمس نکردن استفاده کنید. مثلاً هیچ گونه دری را لمس نکنید. همیشه همراه خودتان یک ضد عفونی کننده دست داشته باشید و هر جا که وارد یا خارج می شوید، دستانتان را ضدعفونی کنید.

فاصله فیزیکی را رعایت کنید

اگر برایتان مقدور است، هرگز در ساعت شلوغی وارد وسایل نقلیه عمومی نشوید. همچنین حداقل دو متر بین خودتان و افراد دیگر فاصله نگه دارید و تا جایی که می توانید در مترو اتوبوس کنار کس دیگر ننشینید.

بهداشت دست را تمرین کنید

این بهداشت بسیار پایه و اساسی است و برای سالم نگه داشتن شما ضروری است.

ضد عفونی کننده دستی که همراه دارید حداقل باید 60 درصد الکل داشته باشد؛ دستانتان را حداکثر 20 ثانیه بعد از این که به خانه رسیدید، با آب و صابون بشویید.

سطوح را تمیز و ضدعفونی کنید

حتما باید یک اسپری ضدعفونی کننده مخصوص سطوح در اختیار داشته باشید و جایی که قرار است بنشینید، همچنین ساعت ، دستبند ، کلید و غیره را ضدعفونی کنید.

سایر نکات 

زمانی که نمی توانید فاصله فیزیکی خود را بین خودتان و فرد دیگر برقرار کنید، حتماً ماسک بزنید.

اگر مشکل جسمانی و سابقه بیماری های خاص دارید، تا جایی که می توانید اصلا از وسیله های حمل و نقل استفاده نکنید.

از سیستم تهویه استفاده کنید؛ اگر از ماشین شخصی خودتان همراه با شخص سوم استفاده می کنید، حتماسیستم تهویه ماشین را به کار بیندازید. می توانید پنجره ها را باز کنید و تنظیمات تهویه هوا را فعال کنید

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف