اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 4 مرداد 1399

رونمایی از چند داروی جدید گیاهی؛ ​به زودی

رئیس جهاد دانشگاهی: بزودی و همزمان با سالگرد جهاد دانشگاهی از چند داروی گیاهی رونمایی می‌شود.

0

همزمان با سالگرد جهاد دانشگاهی

رونمایی از چند داروی جدید گیاهی؛ ​به زودی

رئیس جهاد دانشگاهی: بزودی و همزمان با سالگرد جهاد دانشگاهی از چند داروی گیاهی رونمایی می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت طیبی درباره دستاورد‌های ۴۰ سال دانشگاهی گفت: یکی از فلسفه‌های اصلی جهاد دانشگاهی در ۱۶ مرداد ۱۳۵۹ ایجاد ساختاری که بتواند در زمینه توسعه علمی فناورانه در زمینه توسعه فرهنگی و آموزش‌های مهارتی، الگوسازی‌های شاخص و موفقی را ارائه کند تا اثبات کند که در زمینه توسعه علمی و فناورانه توان انجام دادن کار‌های بزرگ را دارد و به نوعی با ایجاد این خود باوری در نسل جوان شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه باید استعداد‌های جوانان دانشگاهی به فعلیت در آید گفت: ایجاد ساختار سازی‌های فرهنگی در طول ۴۰ سال برای انجام فعالیت‌های علمی و فناورانه از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی بود.
طیبی به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی درحوزه پزشکی در طول ۴۰ سال گذشته تا کنون اشاره کرد و گفت: در طول این ۴۰ سال بحث درمان ناباروری را آغاز کردیم و توانستیم با کادر درمانی مجرب و ایجاد مراکز متعدد درمان ناباروی در کشور در این عرصه پیشگام باشیم چنانچه هم اکنون مریضی برای درمان ناباوری به خارج از کشور مراجعه نمی‌کند، همچنین در بحث سلول درمانی به جای دارو درمانی نیز توانستیم به مرز تولید علم در این حوزه دست پیدا و علم خود را به فناوری تبدیل کنیم و امروز به سطحی رسیده ایم که در درمان پارکینسون مرحله آزمایشگاهی و مرحله حیوانی با موفقیت طی شود و مرحله انسانی آن را هم آغاز کرده ایم.
وی گفت: یک مرکز بزرگ پژوهشی و یک مرکز بزرگ درمانی جدید را ایجاد کرده ایم که در زمینه شناخت زودهنگام در حوزه زخم‌های بدخیم به ویژه زخم‌های حاصل از دیابت فعالیت‌های علمی و خوبی را انجام دهد چنانچه هماکنون در عرصه پزشکی توانستیم خود را به اثباب برسانیم.
طیبی با اشاره به فعالیت‌های ۴۰ سال جهاد دانشگاهی درحوزه فنی و مهندسی گفت: طراحی و ساختا تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت براساس استاندار‌های بین المللی ورود به بخش‌های ساخت یوپی اس آر‌های صنعتی در دهه ۷۰ ورود به ساخت سیستم برق و کنترل دکل‌های حفاری در دهه ۸۰ و در صنعت پتروشیمی ساخت و طراحی صنایع مورد نیاز کشور و همچنین قرار داد ساخت مجموع بزرگ نمک زدایی ۵۰ هزار بشکه‌ای از جمله فعالیت‌ها جهاد دانشگاهی بوده استت.
رئیس جهاد دانشگاهی به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه کشاورزی در طول ۴۰ سال اشاره کرد و گفت: در حوزه کشاورزی تولید نهالکاری از ویروس فعالیت در زمینه گیاهان داوریی و طب سنتی با توجه به تنوع بالای گیاهان در کشور راه اندازی پژوهشگده گیاهان دارویی از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود که به زودی در سالگرد جهاد دانشگاهی چند داروی گیاهی رونمایی می‌شود.
وی تاکید کرد: با راه اندازی پژوهشکده رویان در اصفهان به اصلاح دام سنگین و دام سبک دست پیدا کردیم و از طریق این پژوهشکده شبیه سازی‌های موفقی انجام دهیم و درعرصه دام سنگین و سبک بهره برداری‌های بالایی را ایجاد کنیم چنانچه در حوزه دامداری‌ها صنعتی و نیمه سنگین توانستیم وابستگی کشور به واردات گوشت وکره را از بین ببریم.
طیبی در ادامه به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی در طول ۴۰ سال گذشته اشاره کرد و گفت: نخستین بار در کشور اولین خبرگزاری غیر دولتی دانشجویان ایران توسط جهاد دانشگاهی ایجاد شد و سپس خبرگزاری ایکنا فعالیت خود را آغاز کرد. راه اندازی مرکز انتشار جهاد دانشگاهی و قدم‌های ارزنده در حوزه نشر علم و آموزش‌های مهارتی از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در دهه ۶۰ بود همچنین ما توانستیم دو موسس عالی با هدف توسعه آموزش عالی و ایجاد و حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم را راه اندازی کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: هدف اصلی از همه این فعالیت‌های الگو سازی در زمینه اشائه تفکر دانش بنیان جهاد دانشگاهی بود که بتوانیم رسالت خود را به خوبی انجام دهیم.
رئیس جهاد دانشگاهی با مطرح کردن اینکه جهاد دانشگاهی درمواقع ضرور به نیاز جامعه توجه دارد گفت: باتوجه به شیوع کرونا پژوهشکده جهاد دانشگاهی فعالیت خود را درعرصه ویروس شناسی آغاز کرد و موفق به تولید کیت‌های تشخیص کرونا شد و بزودی این کیت‌ها با تایید وزارت بهداشت وارد جامعه شد در نهایت قرارداد بزرگی هفته گذشته با جهاد دانشگاهی منعقد شده است که کیت‌های جهاد دانشگاهی وارد کشور شود و نیاز کشور را برطرف کند.
وی اضافه کرد: همچنین ازطریق سلول‌های بنیادی توانستیم بافت‌های صدمه دیده ریه را ترمیم کنیم که این فعالیت پژوهشی در بیمارستان‌های شریعتی و هاجر فاز اول را با موفقیت پشت سرگذشت و فاز دوم نیز آغاز شده است.
طیبی با بیان اینکه ما پیشنهاد تولید واکسن کرونا را به وزارت بهداشت مطرح کردیم گفت: با وجود اینکه تولید واکسن بودجه زیادی می‌خواهد این بحث مطرح شده و همچنین با جهاد دانشگاهی امیرکبیر نیز در زمینه تولید گان فعالیت خود را آغاز کردیم تا نیاز کشور در این زمینه برطرف شود.
رئیس جهاد دانشگاهی گفت: در سال ۹۳ دیداری با مقام معظم رهبری داشتیم و هفت ماموریت در شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و تصویب شد تا نیاز‌های کشور برطرف شود.
وی با بیان اینکه در سال ۹۷ دیدار دیگری را با مقام معظم رهبری داشتیم اظهار داشت: ۳۶ طرح فناورانه بزرگ برای جهاد دانشگاهی تعریف شد که باید تا سال ۹۹ مورد بهره برداری قرار گیرد و با تحقق این طرح‌ها امسال و سال آینده می‌توانیم نقش ارزنده‌ای را در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جهاد دانشگاهی برداریم.
وی در ادامه به برخی ازمحدودیت‌های جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: هنوز تصمیم پیشرفت دانش بنیان با اقتصاد متکی بر توان علمی در کشور به طور کامل رخ نداده است و باید در این راستا برنامه‌ای دراز مدتی تنظیم، تدوین و تصویب شود و اولویت‌ها مشخص شود. همچنین باید درحوزه‌های مختلفی مانند مواد شیمایی، فناوری‌های فناورانه باید فعالیت‌ها و گام‌های مهمی برداشته شود.
طیبی افزود: ما به وفاق ملی حول مسائل کشور به ویژه توسعه علمی و فناوران و تحقق اقتصاد دانش بنیان در یک برنامه ۱۰ سال نیاز داریم.
وی تاکید کرد: باید با انجام دادن کار‌های علمی و فناورانه بتوانیم فرهنگ دانش بنیان را توسعه دهیم چنانچه در این زمینه جوانان زیادی فعال هستند.

منبع :خبرگزاری صدا وسیما

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف