اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 11 مرداد 1399

معتادها هم کرونا می‌گیرند

پژوهشگران دریافتند؛ معتادها هم کرونا می‌گیرند

0

پژوهشگران دریافتند؛

معتادها هم کرونا می‌گیرند

 پژوهشگران دریافتند که احتمال ابتلا به کرونا در مصرف‌کنندگان دخانیات بسیار زیاد بوده و در صورت ابتلا به کووید ۱۹، این افراد به نوع شدید آن مبتلا شده و احتمالا نیازمند مراقبت‌های بهداشتی و بیمارستانی خاص بوده و احتمال مرگ در آن‌ها بیشتر است.

، آنچه تاکنون از بررسی‌های ویروس کرونای جدید به‌دست‌آمده، این است که این بیماری همه افراد را درگیر خواهد کرد اما ویروس کرونا می‌تواند برای گروه‌های خاصی از جمله، افراد مسن و افرادی که دارای مشکلات خاص بهداشتی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و آسم هستند، خطرناک‌تر باشد.
داده های فعلی پژوهش‌هایی که در این رابطه انجام شده، همچنین حاکی از آن است که افراد سیگاری به احتمال زیاد به علائم شدید کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند که احتمال مرگ در آن‌ها بسیار بالاتر از دیگران است زیرا این بیماری اول به ریه‌ها حمله می‌کند و افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند ریه‌های چندان سالمی نخواهند داشت.
در بین محصولات دخانیات، قلیان به دلیل وجود لوله‌های آب و اتصالاتش که بین چند نفر به طور مشترک استفاده می‌شود، خطرناک‌تر بوده و به آسانی انتقال ویروس کرونا را در محیط‌های عمومی و اجتماعی انجام می‌دهد. در ضمن اثری که کشیدن قلیان روی ریه‌ها دارد از سیگار بسیار بیشتر است بر همین اساس نگرانی از شدت ابتلای این افراد و احتمال مرگشان بسیار افزایش پیدا می‌کند.
سیگار کشیدن می‌تواند احتمال مواجهه با این ویروس کشنده و ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش دهد زیرا در این عمل، انگشتان دست و سیگارهای آلوده در تماس با لب‌ها هستند و احتمال ورود ویروس کرونا به دهان بسیار زیاد می‌شود. در این مسئله استفاده از هرگونه محصولات دخانیات یا تنباکو نتیجه مشابه خواهد داشت.
در بین محصولات دخانیات، قلیان به دلیل وجود لوله‌های آب و اتصالاتش که بین چند نفر به طور مشترک استفاده می‌شود، خیلی خطرناک‌تر است و به آسانی انتقال ویروس کرونا را در محیط‌های عمومی و اجتماعی انجام می‌دهد. در ضمن اثری که کشیدن قلیان روی ریه‌ها دارد از سیگار بسیار بیشتر است بر همین اساس نگرانی از شدت ابتلای این افراد و احتمال مرگشان بسیار افزایش پیدا می‌کند.
بر اساس بررسی داده های مبتلایان به کووید ۱۹، مشخص شده است که مصرف‌کنندگان دخانیات در معرض خطر شدید این بیماری قرار دارند و از آن جهت که مصرف دخانیات یک عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان، بیماری مزمن ریوی و دیابت است، این افراد هنگام ابتلا به کووید ۱۹، به احتمال زیاد درگیر نوع شدید آن خواهند شد که نیاز به مراقبت‌های بهداشتی – بیمارستانی بیشتر داشته و احتمال مرگ در آن‌ها بسیار بالاتر است.
در خاتمه گفتنی است که محققان هشدار داده‌اند که مصرف دخانیات معمولاً به تسریع انتقال ویروس کرونا کمک کرده و در نتیجه خطر ابتلا به کووید ۱۹ را تا حد بسیار زیادی افزایش می‌دهد زیرا این ویروس در درجه اول از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی در هنگام سرفه یا عطسه از بینی پخش می‌شود.
در ضمن محصولات دخانی جویدنی نیز انتقال ویروس کرونا را در جامعه شدت می‌بخشند. به طور کلی انداختن آب دهان به همراه این محصولات دخانی جویدنی در مکان‌های عمومی، خطرات ناشی از آن خصوصاً موارد ابتلا به بیماری‌های عفونی و مسری مانند ویروس کرونا، سل، آنفولانزای خوکی، التهاب مغز (انسفالیت) و غیره را افزایش می‌دهد.

منبع :سینا پرس

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف