اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 6 شهریور 1399

علائم پنهان ابتلا به کرونا که به آن توجه نمی‌شود

دانشمندان انگلیسی از وجود علائم پنهان ابتلا به کووید ۱۹ خبر دادند که مردم کمتر به آن توجه می‌کنند.

0

علائم پنهان ابتلا به کرونا که به آن توجه نمی‌شود

 دانشمندان انگلیسی از وجود علائم پنهان ابتلا به کووید ۱۹ خبر دادند که مردم کمتر به آن توجه می‌کنند.

بیش از هشت ماه است که ویروس کرونا تمامی کشورهای جهان را درگیر خود کرده است. تاکنون بیش از ۲۴ میلیون نفر به این ویروس آلوده شده اند و ۸۲۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند.

به دلیل آنکه هنوز هیچ واکسن موثری برای مقابله با این ویروس کشف نشده است، سازمان جهانی بهداشت از مردم درخواست کرد تا بهداشت عمومی را رعایت کنند.

شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آن‌ها یکی از روش‌های موثر برای کنترل شیوع بیماری در جامعه است. تب، بی حالی، سرفه خشک، بثورات پوستی و از دست دادن حس بویایی و چشایی از جمله غالب‌ترین علائم ابتلا به کووید ۱۹ هستند و توصیه می‌شود افراد پس از داشتن این علائم آزمایش کرونا بدهند.

با این حال، همیشه مبتلایان به کرونا علائم آشکاری ندارند. محققان می‌گویند شرایط  موقعی پیچیده می‌شود که بدانیم علائم پنهانی نیز برای ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد. متخصصان انگلیسی می‌گویند اگر یک فرد اسهال غیر طبیعی دارد احتمالا در خطر ابتلا به کووید ۱۹ قرار دارد و باید خود را قرنطینه کند.

دانشمندان معتقدند علائم مرتبط با فعالیت معده و روده با ابتلا به ویروس کرونا ارتباط مستقیم دارد. در بسیاری از موارد اولین نشانه پنهان ابتلا به کرونا در فعالیت معده و روده و غیر طبیعی شدن مدفوع فرد رخ می‌دهد. از آنجا که مردم کمتر به این موضوع توجه دارند، در گام بعدی علائم دیگر مانند تب و سرفه خشک در بیمار نمایان می‌شود و آن زمان است که فرد به ابتلای خود به کرونا پی می‌برد.

توصیه می‌شود افراد در زمان شیوع ویروس کرونا به مدفوعی که دفع می‌کنند توجه داشته باشند. اگر حجم مدفوع بسیار بیشتر از حد طبیعی و  رقیق‌تر از گذشته است یا فرد با سهولت بسیار بیشتر نسبت به گذشته به توالت رجوع می‌کنید، احتمال دارد این امر علامت پنهان ابتلا به کرونا در فرد باشد.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: ابتلا به کووید ۱۹ ممکن است بر هر فرد بصورت متفاوتی اثر بگذارد. بسیاری از مردم ممکن است هیچ علائمی از بیماری را نشان ندهند و بدون بستری شدن در بیمارستان بهبود یابند. علائم غیر رایج هم می‌تواند شامل درد عضلانی، درد گلو، ورم ملتحمه، سر درد و تغییر رنگ انگشتان دست و پا باشد.

با این حال، اگر شما به اسهال دچار شده اید، این به معنای آن نخواهد بود که حتماً به کرونا مبتلا هستید. اسهال می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلف باشد.

با این حال، محققان می‌گویند به دلیل تاثیر ویروس کرونا بر فعالیت‌های گوارشی معده و روده، اسهال جزو نخستین نشانه‌های پنهانی است که مردم کمتر از دیگر علائم به آن توجه می‌کنند. از این رو، متخصصان انگلیسی از مردم خواسته اند به کیفیت اجابت مزاج خود توجه داشته باشند.

تاکنون ۳۳۰ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این میان، بیش از ۴۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس سرمایه گذاری سنگینی در بخش بهداشت و درمان برای کنترل شیوع ویروس کرونا در جامعه انجام داده است.

دولت این کشور امیدوار است بتواند با افزایش آگاهی بخشی عمومی، از شیوع بیشتر کووید ۱۹ در جامعه جلوگیری کند همچنین لندن اقدام به پیش خرید واکسن کرونایی که دانشگاه آکسفورد در حال توسعه آن است، داشت. دانشگاه آکسفورد در مرحله آخر آزمایش انسانی واکسن کرونا قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود اوایل سال ۲۰۲۱ این واکسن به بازار عرضه شود. دولت انگلیس برنامه ریزی کرده است از ماه ژانویه واکسیناسیون عمومی را در کشور آغاز کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان -قطره

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف