اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 10 شهریور 1399

آیا شیوه تغذیه ای کودکان در دوران کرونا باید تغییر کند؟

متخصص کودکان با بیان اینکه مصرف عسل و شیر پاستوریزه گاو در کودکان زیر یکسال ممنوع است

0

آیا شیوه تغذیه ای کودکان در دوران کرونا باید تغییر کند؟

متخصص کودکان با بیان اینکه مصرف عسل و شیر پاستوریزه گاو در کودکان زیر یکسال ممنوع است، گفت: در دوران شیوع کرونا کودکان باید همان تغذیه معمولی را داشته باشند اما ترجیحا از غذاهای داخل منزل استفاده کنند.

 فرشته کرباسیان، متخصص کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت:یکسری مواد غذایی وجود دارد که در کودکان زیر یکسال نباید استفاده شود.

وی ادامه داد: عسل به خاطر امکان وجود میکروب بوتولیسم در آن، برای کودکان زیر یکسال ممنوع است. همچنین مصرف محصولات شیر پاستوریزه و شیرگاو نیز به خاطر ایجاد آلرژی شدید در کودکان زیر یکسال کاملا ممنوع است.

این متخصص کودکان افزود:کودکان معمولا از 6 ماهگی می‌توانند از روی زمین با دست اجسامی را بردارند و باید حواسمان باشد استفاده از آجیل‌ها مانند بادام، ممکن است در زمان خوردن در کودکان ایجاد خفگی کند و در نتیجه مصرف آن برای این سنین مناسب نیست.

کرباسیان اضافه کرد:البته می‌توان آجیل ها را به صورت میکس و ترکیب شده در آورده و به صورت غذا به کودکان داد؛چراکه مشاهده شده در برخی کودکان مصرف آجیل به شکل غیر میکس شده باعث بسته شدن راه هوایی و تنفسی شده است.

وی با اشاره به اینکه همه کودکان از بدو تولد کارت رشد دارند، بیان داشت: در این کارت به صورت مرتب وضعیت وزن، قد و دور سر کودکان کنترل می‌شود.

این متخصص کودکان افزود:مصرف توت فرنگی در کودکان زیر یکسال به علت آلرژی زایی زیاد، توصیه نمی‌شود. همچنین برخی میوه‌ها مانند آلبالو و آلوچه ممکن است در گلوی کودک پریده و در نتیجه باید این میوه‌ها به ویژه در شیرخواران به صورت تکه‌های نرم مصرف شود.

کرباسیان در پاسخ به این پرسش که «آیا در دوران شیوع کرونا کودکان باید مواد غذایی خاصی مصرف کنند؟»، خاطرنشان کرد: نه،ضرورتی ندارد، بلکه باید همان تغذیه معمولی را داشته باشند اما ترجیحا از غذاهای داخل منزل استفاده کنند.

وی یادآور شد:کودکان در این دوران باید از رفتن به مکان‌های غیر ضرور پرهیز کنند و موضوع دیگر اینکه بسیاری از کودکانی که مبتلا به کرونا می‌شوند، بدون علامت هستند و این موضوع برای خود آنها مشکل ساز نمی‌شود، اما برای افراد دیگری مانند پدر بزرگ و مادر بزرگ که ریسک ابتلای بالایی دارند، می‌تواند مشکل ایجاد ‌کند.

منبع: فارس-بهداشت نیوز - قطره

آخرین اخبار

«جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت اثر انگشت برنامه ای متفاوت بیماری صدف حوادث چشمی اختلالات خلق و خو در بارداری

نظرات

مانده : (1000) حرف