اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 17 شهریور 1399

موارد مصرف آمپول نوروبیون چیست؟

آمپول نوروبیون یکی از داروهای رایج برای درمان بیماری های مختلف و تقویت نیروی جسمانی است که تزریق آن برای بیماران کلیوی و کبدی توصیه نمی شود.

147

فواید و عوارض؛

موارد مصرف آمپول نوروبیون چیست؟

آمپول نوروبیون یکی از داروهای رایج برای درمان بیماری های مختلف و تقویت نیروی جسمانی است که تزریق آن برای بیماران کلیوی و کبدی توصیه نمی شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه سلامت، آمپول نوروبیون از ویتامین های ب 12 و 16 و 1 تشکیل شده است که برای آرتروز، آلزایمر و کم خونی تجویز می شود و برای بیماری های کلیوی و کبدی توصیه نمی شود.

این دارو ترکیبی از ویتامین های B می باشد به همین دلیل برای افرادی که با کمبود ویتامین B در بدن مواجه هستند و همچنین برای افراد بالای 50 سال که نمی توانند به اندازه کافی ویتامین B جذب کنند نیز مفید است.

بیماران مبتلا به کم خونی شدید، ضعف، خستگی شدید و یا دوران نقاحت پس از عمل جراحی نیز می توانند از این آمپول استفاده کنند.

آمپول نوروبیون ترکیبی از ویتامین های گروه B است.

این ویتامین ها نقش مهمی در حمایت، ترمیم و بازسازی اعصاب دارند. بخاطر نقش مهم این ویتامین ها در بدن این آمپول در تسکین دردها مخصوصا دردهای ناحیه کمر، افزایش سرعت انتقال عصبی و بازسازی اعصاب آسیب دیده تاثیر قابل توجهی دارد. همچنین بیماران دیابتی و افراد الکلی از این آمپول برای درمان و کنترل بیماری های خود استفاده می کنند.

آمپول نوروبیون امروزه در بین فوتبالیست ها کاربرد بسیار زیادی دارد. از آنجا که این دارو دارای ویتامین های گروه B است بهتر است تحت نظر پزشک مورد استفاده قرار بگیرند. این آمپول باید بصورت داخل عضلانی و عمیق تزریق شود این دارو نباید توسط بیماران مبتلا به LEBER مورد استفاده قرار گیرد. اگر از این آمپول برای تقویت استفاده می کنید بهتر است هفته ای1 مرتبه آن را تزریق کنید.

 

موارد مصرف آمپول نوروبیون چیست؟
کاربردهای عمومی آمپول نوروبیون
نوروبیون به صورت کلی به عنوان یک مکمل تغذیه ای مورد استفاده عموم قرار گرفته و برای هرکسی که کمبود ویتامین ب کمپلکس یا کمبود یکی از ویتامین های ب1 (تیامین)، ویتامین ب6 (پروکسیدین) یا ویتامین ب12 (سیانوکبالامین) را داشته باشد، مفید و مؤثر خواهد بود. قرص و آمپول نوروبیون کاربردهای دیگری هم دارد و برای پیشگیری یا درمان این بیماری ها نیز به کار می رود:

آرتروز
کلسترول بالا
بیماری آلزایمر
اختلالات ذهنی
آسیب دائمی عصب
بیماری های قلبی و عروقی
التهاب دیابتی ها (نوروپاتی)
کم خونی (به خاطر کمبود ویتامین ب12)
التهاب چندین عصب (نوروپاتی) محیطی

ترکیبات تشکیل دهنده آمپول نوروبیون
موارد ذکر شده در زیر به عنوان مواد فعال در ساختار نوروبیون شرکت دارند:
ویتامین B12
ویتامین B6
ویتامین B1

نحوه عملکرد آمپول نوروبیون

نوروبیون با تاثیر بر موارد زیر سبب بهبود بیماری میشود:
متابولیسم کربوهیدرات ها و به این ترتیب حفظ رشد طبیعی
تولید آنتی بادی ها (پادتن ها) و هموگلوبین ها با نگه داشتن قند خون در سطح طبیعی
درمان کمبود ویتامین B12

موارد مصرف آمپول نوروبیون چیست؟
دوره و طریقه مصرف آمپول نوروبیون
در صورت کمبود ویتامین B در بدن آمپول نوربیون باید یک روز در یک میان 1 عدد تزریق شود و پس از تزریق 3 تا 6 عدد آمپول بعد از گذشت شش ماه می توانید ماهی 1 عدد آمپول را تزریق کنید.
در کل باید 9 تا 12 عدد آمپول تزریق شود.

افراد مسن و افراد گیاهخوار و همچنین افرادی که فعالیت های سنگین انجام می دهند باید سالی یک مرتبه این آمپول را تزریق کنند.
از این آمپول نباید بصورت روتین برای مدت زمان طولانی استفاده کنید.
برخی از مقالات علمی تزریق هفتگی یا ماهانه این آمپول را پیشنهاد داه اند که امری بس اشتباه است. مصرف نوروبیون تاریخ گذشته برای یکبار نمیتواند اثرات جدی داشته باشد با این همه اگر احساس ناخوشی میکنید بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
نوروبیون تاریخ گذشته میتواند روی سایر دارو های مصرفی تاثیر بگذارد؛ در صورتی که از یک دارو بصورت مداوم مصرف میکنید(مثلا در بیماران قلبی) هنگام مصرف دارو حتما تاریخ مصرف آن را بررسی کنید.

موارد مصرف آمپول نوروبیون چیست؟
شیوه صحیح نگهداری آمپول نوروبیون

دارو را در دمای اتاق و به دور از گرما و نور مستقیم نگهداری کنید؛ از قرار دادن دارو در فریزر خودداری کنید؛ دارو را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی نگهداری کنید.
از ریختن دارو در مسیر فاضلاب ( دستشویی و یا سینک ظرف شویی) خودداری کنید زیرا ممکن است باعث آلودگی محیط زیست شود؛ در مورد نحوه صحیح دفع داروهای بلا استفاده با دکتر داروساز صحبت کنید.

منبع خبرگزاری صدا وسیما

آخرین اخبار

«کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات»

نظرات

مانده : (1000) حرف