اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 5 مهر 1399

پلمب ۱۷ هزار واحد متخلف کرونایی

معاون مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت: در هفت ماه گذشته دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد صنفی بازرسی شد که از این تعداد ۱۷ هزار واحد به علت رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی پلمب موقت شدند.

0

دکتر فرهادی به مناسبت روز بهداشت محیط

پلمب ۱۷ هزار واحد متخلف کرونایی

معاون مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت: در هفت ماه گذشته دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد صنفی بازرسی شد که از این تعداد ۱۷ هزار واحد به علت رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی پلمب موقت شدند.

مهندس محسن فرهادی در نشست خبری با تبریک روز بهداشت محیط و قدردانی از تلاشگران این عرصه بویژه در مقابله با بیماری کرونا، افزود : در این مدت 49 هزار واحد صنفی هم به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند. 

معاون مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: شرط اساسی برای کاهش همه گیری کرونا رعایت شیوه نامه های ضدکرونایی است که در این زمینه بهداشت محیط اهمیت ویژه ای دارد.

مهندس فرهادی افزود: متاسفانه در دو سه هفته اخیر شاهد کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی هستیم و این افزایش به معنای کاهش رعایت هاست.

وی با یادآوری زحمات شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط در مقابله با ویروس کووید19، خاطر نشان کرد: تمام مراحل پس از فوت تا تدفین بیماران کرونا ، امحای پسماندها و ... با نظارت کارشناسان بهداشت محیط انجام می شود و این حضور مستمر ، تا کنون سبب ابتلای 1452 نفر از کارشناسان بهداشت محیط به کرونا شده است که از این تعداد هنوز عده ای از همکاران درگیر بیماری هستند.

معاون مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت تاکید کرد :‌رعایت بهداشت فردی هم سلامت افراد را تامین می کند و هم سلامت کسانی را که به آن ها خدمت می کنند.

*قرنطینه ۱۰۰درصد مقدور نیست

وی اظهار کرد: شعار روز جهانی بهداشت محیط در سال جاری، «بهداشت محیط راهبرد کلیدی نظام سلامت در مبارزه با همه گیر شدن بیماری‌ها» است. این شعار، نقش بهداشت محیط در مورد کووید ۱۹ بیشتر آشکار می‌کند. وقتی یک بیماری، واکسن و درمان مستقیم ندارد، باید به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پیشگیری و کنترل عوامل محیطی روی بیاوریم. اگر فرد در منزل بماند و ارتباط با جهان بیرون را قطع کند و هیچ کسب و کاری هم نداشته باشد، قطعا بیمار نمی‌شود. ولی در هیچ جای دنیا و در کشور ما این امر بدون قرنطینه ۱۰۰ درصد محقق نمی‌شود. این ویروس در حال گردش در کره زمین است و قرنطینه ۱۰۰درصد هم مقدور نیست و در نتیجه همه افراد باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

*برخورد با سفره خانه‌ها

آقای فرهادی بیان کرد: حجم عمده‌ای از واحدهایی که پلمب شده‌اند، سفره خانه‌هایی هستند که مواد دخانی عرضه می‌کردند. این برخوردها ادامه دارد. از طرفی باید میزان تقاضا را کاهش بدهیم. یعنی باید متوجه شویم که بیماری کووید ۱۹، تنفسی است و استفاده مشترک از قلیان باعث افزایش صد درصدی انتقال بیماری می‌شود.

*بخش دولتی بیشترین میزان رعایت شیوه نامه ‌های بهداشتی را دارد

معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بیشترین میزان مربوط به بخش دولتی است. زیرا بسیاری از اقدامات در بخش دولتی با ابلاغ و دستورالعمل رعایت می‌شود. رعایت پروتکل‌های بهداشتی نزدیک به ۸۰ درصد در دستگاه‌های دولتی و اجرایی اتفاق افتاده است.

*بی خطرسازی پسماندها در بیمارستان‌ها


آقای فرهادی اظهار کرد: کلیه پسماندهای تولیدی چه در شهر و چه در روستا در جریان اپیدمی کرونا، مشکوک به عفونی است. با اطمینان بیش از ۹۵ درصد می‌گویم که همه بیمارستان‌های دولتی و خصوصی فعال در کشور، به جز یک یا دو مورد که بیمارستان روانپزشکی هستند، همه پسماندهای عفونی تولید شده در بیمارستان را به وسیله دستگاه‌های بی خطرساز، بی خطر کرده و سپس به شهرداری برای امحا تحویل می‌دهند.

وی ادامه داد: بازیافت دستی و زباله گردی کاملا ممنوع است، اما متاسفانه هنوز این دو مورد وجود دارد. البته این اقدامات در مراکز رسمی شهرداری متوقف شده، ولی به صورت غیررسمی و به خصوص در کلانشهرهایی مثل تهران، هنوز پدیده زباله گردی مشاهده می‌شود. تاکنون سه یا چهار نامه مکتوب اخطار دهنده به شهرداری تهران و شهرداری‌های متخلف ارسال شده است.
معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: از طرفی حجم پسماند محصولات یک بار مصرف نسبت به دوران قبل از کرونا، تا سه برابر افزایش یافته است.

منبع :خبرگزاری صدا و سیما 

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف