اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 7 مهر 1399

شعار هفته جهانی کم شنوایی و ناشنوایی: «شنوایی برای زندگی، اجازه ندهید کم شنوایی محدودتان کند»

رییس اداره سلامت گوش و شنوایی و مدیر مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: «شنوایی برای زندگی: اجازه ندهید کم شنوایی محدودتان کند» شعار هفته جهانی کم شنوایی و ناشنوایی اعلام شد.

0

دکتر سعید محمودیان با اعلام این خبر، گفت: «شنوایی برای زندگی: اجازه ندهید کم شنوایی محدودتان کند»، مراقبت از شنوایی برای همه، غربالگری، درمان، توانبخشی و ارتباط موثر ، امسال مورد تاکید قرار گرفته است.

رییس  اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت در آستانه 30 سپتامبر روز جهانی ناشنوایان افزود: تأکید سازمان جهانی بهداشت در سال 2020 میلادی بر روی مداخلات به موقع و مؤثری متمرکز شده است که بتوان بر اساس آن اطمینان حاصل کرد که افراد دارای اختلال کم شنوایی قادر به دستیابی به همه قابلیت های اصلی زندگی خود در تمامی ابعاد باشند.

وی ادامه داد: این موضوعی است که نیاز به توجه و مشارکت همه نهادها، سازمان ها و مردم خواهد داشت لذا باید تمامی انتخاب های موجود در این زمینه مورد توجه جدی قرار گیرند.

وی پیام های کلیدی هفته جهانی ناشنوایی را چنین توضیح داد: مراقبت از گوش و سلامت شنوایی، راههای ارتباطی ما را با افراد جامعه خودمان و جوامع مختلف و در سطوح جهانی در ابعاد مختلف زندگی میسر می سازد. ارزیابی و شناسایی عوامل خطر بروز کم شنوایی و تلاش در جهت کاستن علل مولد آنها، نقش بسزایی در جلوگیری از روند رو به افزایش موارد جدید کم شنوایی دارد.

رییس  اداره سلامت گوش و شنوایی گفت: برای افرادی که به نوعی دچار کم شنوایی هستند، انجام مداخلات مناسب و به موقع مراقبتی می تواند دسترسی به آموزش، اشتغال و ارتباطات موثر این عزیزان را در جامعه تسهیل نماید.عدم دسترسی افراد کم شنوا به مداخلات بموقع و مناسب مراقبتی، نظیر استفاده از سمعک و پروتز های کاشت حلزون شنوایی، آثار بسیار سوئی را در ابعاد جهانی به ارمغان خواهد آورد.

دکتر محمودیان بیان کرد: انجام مداخله های بموقع شنوایی در کشورها باید از طریق نظام های مراقبت بهداشتی اولیه انجام پذیرد.

وی به عموم مردم توصیه کرد: شنوایی مناسب و برقراری ارتباط موثر در تمام مراحل زندگی افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. با اقدامات پیشگیرانه مناسب مانند: محافظت شنوایی در برابر اصوات بلند، اجرای اقدامات مراقبتی از سلامت گوش و شنوایی و ایمن سازی افراد در برابر بیماری های عفونی میتوان از ابتلا به کم شنوایی (و بیماریهای گوشی مربوط به آن) جلوگیری کرد.

وی افزود: دولت ها باید برای ادغام برنامه های مراقبت از گوش و شنوایی در برنامه های ملی سلامت کشور با هدف توسعه پایدار و پوشش جهانی بهداشت اقدام کنند. سرمایه گذاری در مداخلات مراقبتی مقرون به صرفه به نفع افراد کم شنوا خواهد بود و سود مالی موثری را برای کل جامعه به ارمغان خواهد داشت.

دکترمحمودیان گفت: با شناسایی به موقع کم شنوایی و بیماری های گوشی مربوط به آن و دریافت مراقبت های بموقع و مقتضی، می توان آن را بخوبی کنترل و از عوارض مربوط به آن جلوگیری کرد. افرادی که در معرض خطر کم شنوایی هستند، باید شنوایی خود را بطور دوره ای ارزیابی کنند.

رییس  اداره سلامت گوش و شنوایی گفت: افرادی که دچار کم شنوایی و یا دارای بیماری های گوش با خطر کم شنوایی هستند، باید مراقبت های خود را از یک ارائه دهنده خدمت شنوایی شناس در سطوح مختلف خدمات مراقبتی مربوطه تحت نظارت شبکه بهداشت و درمان دریافت کنند.

وی در پایان تاکید کرد: اقدامات به موقع پیشگیرانه برای جلوگیری و رفع کم شنوایی و یا ناشنوایی در طول زندگی یک ضرورت است.

منبع : وبدا

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف