اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 22 مهر 1399

اختلال در ارائه خدمات بهداشت روان در اکثر کشورها وجود دارد

مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در خصوص آخرین تحولات و اقدامات در زمینه کووید-19 در این سازمان گفت: "نظر سنجی انجام شده توسط سازمان جهانی بهداشت در طی دوران همه گیری کووید-19، نشاندهنده اختلال در خدمات بهداشت روان در اکثر کشورها می باشد".

0

مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در ارائه گزارشی از کووید 19:

اختلال در ارائه خدمات بهداشت روان در اکثر کشورها وجود دارد

مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در خصوص آخرین تحولات و اقدامات در زمینه کووید-19 در این سازمان گفت: "نظر سنجی انجام شده توسط سازمان جهانی بهداشت در طی دوران همه گیری کووید-19، نشاندهنده اختلال در خدمات بهداشت روان در اکثر کشورها می باشد".

 دکتر المنظری در پیام 11 اکتبر 2020  با اشاره به این که نتایج حاصل از یک  نظر سنجی در 130 کشور، حاکی از ایجاد اختلال COVID-19 بر دسترسی به خدمات بهداشت روان بوده، بر نیاز فوری به افزایش حمایت های مالی در این زمینه تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از این پیام آورده است: سازمان جهانی بهداشت از مدتها پیش، بر کمبود شدید بودجه در زمینه سلامت روان تأکید کرده بود. همچنین  پیش از شروع همه گیری، کشورها کمتر از 2 درصد از بودجه ملی بهداشتی خود را برای سلامت روان هزینه می کردند و جهت تأمین نیازهای جمعیت خویش تلاش می کردند. با این حال، همه گیری کووید-19 منجر به افزایش تقاضا در زمینه خدمات بهداشت روان شده است چرا که سوگواری، انزوا، از دست دادن درآمد و ترس نیز باعث تشدید شرایط موجود می شود. بسیاری از افراد نیز ممکن است با افزایش میزان الکل و مصرف مواد مخدر، بی خوابی و اضطراب روبرو باشند.
مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفته است: کووید-19 خود می تواند منجر به عوارض عصبی و روانی، مانند هذیان، اضطراب، پریشانی و سکته شود. لذا افرادی که سابقه ابتلا به اختلالات ذهنی، عصبی یا مصرف مواد دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-19  با پیامدهای شدید و حتی مرگ می باشند

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف