اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

یک شنبه 18 آبان 1399

مواد غذایی که ویتامین c آنها بیشتر از پرتقال است

ویتامین C در بسیاری از میوه ها و سبزیجات به وفور یافت میشود که مصرف آن باعث تسکین درد مفاصل، سلامت چشم و همچنین دارای خواص ضدسرطانی است.​​​​​​​

0

مواد غذایی که ویتامین c آنها بیشتر از پرتقال است

ویتامین C در بسیاری از میوه ها و سبزیجات به وفور یافت میشود که مصرف آن باعث تسکین درد مفاصل، سلامت چشم و همچنین دارای خواص ضدسرطانی است.

ویتامین C جذب کلسیم و آهن در بدن را افزایش می دهد و معجزه گر خواهد بود. برخی تحقیقات نشان می دهند که مواد غذایی سرشار از ویتامین c می توانند دفاع بدن را دربرابر سرماخوردگی و آنفولانزا بالا ببرند. وقتی صحبت از ویتامین c می شود، اولین چیزی که به ذهنتان می رسد پرتغال خواهد بود. اما مواد غذایی دیگری وجود دارند که سرشار از ویتامین c می باشند که در این قسمت از سلامت نمناک به معرفی تعدادی از آن ها خواهیم پرداخت.

مواد غذایی سرشار از ویتامین c 

1. آب پرتقال :

هربار که شروع به عطسه کردن می کنید، پرتقالی را برداشته و آبمیوه گیری را روشن میکنید؟ مطالعات نشان داده است که مصرف ویتامین ث درواقع نمی تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند اما می تواند مدت زمان بیماری را کاهش و از شدت علائم آن بکاهد. یک عدد پرتقال متوسط به اندازه 69.7 میلی گرم ویتامین ث دارد که در واقع این مقدار کمتر از بسیاری میوه ها و سبزیجات متداول می باشد.

2. فلفل قرمز :

مقدار نصف فنجان از پودر فلفل قرمز حاوی 107.8 میلی گرم ویتامین ث می باشد. طبق تحقیقات وجود کپسایسین در فلفل قرمز به تسکین درد مفاصل و ماهیچه ها کمک می کند.

3. فلفل دلمه ای قرمز :

یک فنجان فلفل قرمز دلمه ای خرد شده حاوی سه برابر مقدار ویتامین ث پرتقال می باشد یعنی مقداری برابر با 190 میلی گرم ! این فلفل همچنین منبع بسیار خوبی از ویتامین آ می باشد که به تقویت سلامت چشم ( به جز مشکلات مربوط به شبکیه ) کمک می کند.

4.فلفل سبز دلمه ای :

یک فنجان فلفل سبز خرد شده حاوی مقدار 120 میلی گرم ویتامین ث می باشد که منبع خوبی از فیبر نیز است وبرای مصرف روزانه عالی می باشد.

5. کلم پیچ :

علاوه بر مصرف روزانه ویتامین آ مقدار هفت برابر آن مصرف ویتامین کا توصیه می شود. یک فنجان کلم پیچ حاوی 80.4 میلی گرم ویتامین ث می باشد که یک ماده معدنی مهم برای تامین اسیدهای چرب است.

6. کلم قمری :

کلم قمری حاوی 84 میلی گرم ویتامین C است. همچنین دارای خواص ضد سرطانی می باشد. می توان از این نوع کلم برای تهیه نودل ها و آش استفاده کرد.

7. کلم بروکلی :

این سبزی حاوی 132 میلی گرم ویتامین ث و همچنین سرشار از فیبر است و هر یک عدد کلم دارای 30 کالری می باشد . تحقیقات نشان می دهد که کلم بروکلی دارای خواص ضدسرطانی نیز است.

8. پاپایا :

تحقیقات نشان می دهد که خوردن پاپایا به تمیز کردن سینوس ها، روشن کردن پوست و استحکام استخوان ها کمک می کند. یک فنجان پاپایا دارای 88.3 میلی گرم ویتامین ث می باشد.

9. توت فرنگی :

یک فنجان ازاین میوه حاوی 84.7 میلی گرم ویتامین ث می باشد بعلاوه اینکه دارای مقادیر سالمی فولات است که برای تقویت سلامت قلب مفید می باشد. یکی دیگر از مزایای باور نکردنی توت فرنگی آن است که به سفید کردن طبیعی دندان ها کمک می کند.

10. گل کلم:

خوردن گل کلم چه به صورت کبابی ، چه بخارپز و یا پوره آن به بدن مقدار 127.7 میلی گرم ویتامین ث ،5 گرم فیبر و 5 گرم پروتئین می رساند.

11.کلم بروکسل:

این کلم کوچک مملوء از فیبرهای مغذی و خواص ضد سرطانی می باشد ،چرا که مقدار 74.8 میلی گرم ویتامین ث را داراست .

12. آناناس :

آناناس علاوه بر مقدار 78.9 میلی گرم ویتامین ث ، حاوی بروملین می باشد ،بروملین آنزیمی هضم کننده است که به تجزیه مواد غذایی و کاهش نفخ معده کمک می کند؛ همچنین به عنوان یک ضدالتهاب طبیعی برای جراحات عمل می کند که به بهبودی سریع آن کمک خواهد کرد.

13.کیوی:

یک فنجان ( 2 عدد کیوی ) حاوی 137.2 میلی گرم ویتامین ث است. این میوه همچنین غنی از پتاسیم و مس نیز می باشد.

14. انبه:

این میوه گرمسیری و مقوی حاوی 122.3 میلی گرم ویتامین ث می باشد. انبه همچنین منبع خوبی از ویتامین آ نیز است که مانند ویتامین ث نقش مهمی در ایمنی بدن دارد که علاوه بر این به حفظ سلامت چشم نیز کمک می کند.

پایگاه خبری نشان -قطره

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف