اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

جمعه 21 آذر 1399

بیش از ۷۰.۷ میلیون نفرمبتلا به کرونا در جهان

​​​​​​​آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۷۰ میلیون و ۷۲۰ هزار و ۸۱۴ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۵۸۸ هزار و ۴۴۴ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

0

جدیدترین آمار همه‌گیری کرونا / بیش از ۷۰.۷ میلیون مبتلا در جهان

آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۷۰ میلیون و ۷۲۰ هزار و ۸۱۴ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۵۸۸ هزار و ۴۴۴ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۴۹ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۹۶۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۸ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۱۶ میلیون مبتلا و بیش از ۲۹۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۹.۷ و ۶.۷ میلیون مبتلا، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

تعداد جان‌باختگان این بیماری در انگلیس از ۶۳ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در قاره سبز داشته است. به علاوه هم‌اکنون ایتالیا با بیش از ۶۲ هزار قربانی کرونا با اختلاف نزدیک از انگلیس در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد. همچنین فرانسه بیش از ۵۶ هزار و ایران نیز بیش از ۵۱ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند. پس از این کشورها نیز اسپانیا با بیش از ۴۷ هزار، روسیه با بیش از ۴۵ هزار و آرژانتین با بیش از ۴۰ هزار جان‌باخته، دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ومیر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۱۶ میلیون و ۳۹ هزار و ۳۹۳ مبتلا، ۲۹۹ هزار و ۶۹۲ قربانی

۲. هند: ۹ میلیون و ۷۹۶ هزار و ۹۹۲ مبتلا، ۱۴۲ هزار و ۲۲۲ قربانی

۳. برزیل: شش میلیون و ۷۸۳ هزار و ۵۴۳ مبتلا، ۱۷۹ هزار و ۸۰۱ قربانی

۴. روسیه: دو میلیون و ۵۶۹ هزار و ۱۲۶ مبتلا، ۴۵ هزار و ۲۸۰ قربانی

۵. فرانسه: دو میلیون و ۳۳۷ هزار و ۹۶۶ مبتلا، ۵۶ هزار و ۹۴۰ قربانی

۶.انگلیس: یک میلیون و ۷۸۷ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۶۳ هزار و ۸۲ قربانی

۷. ایتالیا: یک میلیون و ۷۸۷ هزار و ۱۴۷ مبتلا، ۶۲ هزار و ۶۲۶ قربانی

۸.ترکیه: یک میلیون و ۷۴۸ هزار و ۵۶۷ مبتلا، ۱۵ هزار و ۷۵۱ قربانی

۹. اسپانیا: یک میلیون و ۷۳۴ هزار و ۳۸۶ مبتلا، ۴۷ هزار و ۳۴۴ قربانی

۱۰. آرژانتین: یک میلیون و ۴۸۲ هزار و ۲۱۶ مبتلا، ۴۰ هزار و ۴۳۱ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۵ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌ و پس از ایالات متحده، هند و برزیل که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، همچنین کشورهای روسیه، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، ترکیه، اسپانیا، آرژانتین، کلمبیا، آلمان، مکزیک، لهستان و ایران نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف