اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

دو شنبه 29 دی 1399

۴ علامت ایمنی بالای بدن مقابل ویروس کرونا

محققان ۴ عارضه پس از ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی کردند که با تشکیل مقادیر بالای آنتی بادی‌، ایمنی بدن را به مدت ۳ ماه تضمین می کند.

0

محققان در پژوهشی تازه دریافتند وجود مقادیر بالای آنتی بادی در بدن فرد مبتلا به کرونا به معنای مصونیت فرد در برابر ویروس کرونا است.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین در آمریکا انجام شده، به عنوان نسخه اولیه منتشر شده هنوز به تایید نهایی نرسیده است.

محققان آزمایش خون ۱۱۳ بیمار آلوده به ویروس کرونا را ابتدا پس از ۵ هفته بهبودی از بیماری و سپس ۳ ماه پس از بیماری، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

آن‌ها دریافتند افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا شده و در بیمارستان بستری شده اند؛ یعنی افراد بهبود یافته ای که حال وخیم تری داشته اند،  سطح آنتی بادی بیشتری نسبت به دیگران دارند.

اما محققان در مورد افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا شده و در بیمارستان بستری نبودند، یعنی ابتلای حاد نداشته اند، ۴ عارضه می تواند نشانه وجود آنتی بادی زیاد در بدن آنها باشد که این عوارض عبارتند از: تب، شکم درد، اسهال، کاهش اشتها.

این بدان معناست که بروز این علائم در هنگام بیماری بر روی شما می‌تواند نشانه آن باشد که احتمالاً مصونیت بیشتری در برابر کرونا دارید.

غلبه بر همه گیری
محققان تاکید کردند که برای غلبه بر اپیدمی کووید ۱۹ ، ایمنی دائمی که اغلب توسط آنتی بادی‌های مداوم ارزیابی می‌شود  ضروری است.

در سندرم حاد تنفسی(SARS)، آنتی بادی ویروس‌ها در اکثر بیماران حداقل ۳ سال پس از بیماری وجود دارد. از طرف دیگر، اطلاعات کمی در مورد ویروس کرونا وجود دارد، اما برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ایمنی در مقابل کرونا ممکن است دست کم ۶ ماه ادامه داشته باشد.

با این حال، گزارش‌های دیگر نشان می‌دهد که آنتی بادی‌های کرونا ممکن است در چند ماه اول کاهش یابد.

منبع : برنا

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف