در این مطالعه مشخص شد که اکثر موارد بستری در بزرگسالان مبتلا به کرونا حداقل به یکی از چهار بیماری زمینهای مربوط میشود: چاقی، فشارخون بالا، دیابت و نارسایی قلبی.
آقای دکتر «داریوش مظفریان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «در حالی که واکسنهای تازه مجاز سرانجام عفونتهای ناشی از کروناویروس را کاهش میدهند، ما برای رسیدن به آن نقطه راه طولانی داریم. ما میدانیم که تنها تغییر در کیفیت رژیم غذایی، حتی بدون کاهش وزن، فقط در مدت شش تا هشت هفته به سرعت سلامت متابولیسم را بهبود میبخشد. بررسی چنین رویکردهای مربوط به سبک زندگی برای کاهش عفونتهای شدید کرونایی بسیار مهم است.»
این مطالعه که در دانشگاه تافتس آمریکا انجان شده است، نشان داد که افراد ممکن است آلوده به کروناویروس باشند، اما بیماری آنها آنقدر شدید نباشد که نیاز به بستری شدن داشته باشند.
این مدل تخمین زده است که سن و نژاد / قومیت به دلیل وجود چهار شرایط، منجر به تفاوتهای در بستری شدن در بیمارستان به علت کرونا میشود. به عنوان مثال، حدود ۸ درصد از بستری شدهها در بیمارستان در میان بزرگسالان زیر ۵۰ سال به دلیل دیابت بوده است، درحالی که در حدود ۲۹ درصد از افراد بستری شده کرونایی در سنین ۶۵ سال و بالاتر مبتلا به دیابت بوده اند.
منبع : خبرگزاری صدا و سیما