اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

سه شنبه 17 فروردین 1400

وارد خیز چهارم کرونا شده ایم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان این که وارد پیک چهارم بیماری کرونا شده ایم گفت: ایلام و البرز وارد پیک چهارم شده اند و در چند روز آینده استان‌های دیگر هم وارد پیک چهارم می‌شوند.

0

علیرضا رئیسی گفت: تهران الان وضعیت نارنجی دارد، اما با توجه به بالا رفتن تعداد بیماران سرپایی و بستری‌ها پیش بینی این است که تا هفته آینده تهران هم قرمز شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان این که این وضعیت پیش بینی می‌شد گفت: با توجه با افزایش بیماران سرپایی و بستری‌ها و همچنین گردش ویروس جهش یافته که به صورت انفجاری افراد را مبتلا می‌کند این شرایط قابل پیش بینی بود.

او گفت: ما بیشتر از سفر‌ها از دورهمی‌ها می‌ترسیدیم و شرایط پیش آمده هم ناشی از همین سفر‌ها و دورهمی‌های عید است که با وجود منع سفر از و به شهر‌های نارنجی و قرمز، سفر‌ها انجام شد.
معاون وزیر بهداشت با بیان این که رفتار ویروس جهش یافته انگلیسی با رفتار ویروس چینی متفاوت است گفت: سرعت انتقال ویروس جهش یافته و میزان مرگ و میر آن خیلی بالاتر است و فرصت اتخاذ تصمیمات تازه را گرفت و آنچه هم عمل شد بر اساس دستور العمل‌های ویروس چینی بود.
رئیسی از این که ترس مردم کمتر شده ابراز ناخشنودی کرد و گفت: آقای وزیر در جلسه‌ای که با روسای بیمارستان‌های علوم پزشکی داشت خواست که همه آماده باش باشند، زیرا فکر می‌کنیم که بیشتر ابتلا‌ها از ویروس جهش یافته باشد و به تخت‌های بستری بیشتری نسبت به پیک‌های قبل نیاز خواهیم داشت.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: خیز چهارم از خیز‌های قبلی بسیار شدیدتر خواهد بود و اثر سفر‌ها و دورهمی‌ها را ۵ تا ۱۰ روز آینده خواهیم دید.
رئیسی در خصوص واکسن هم توضیح داد: تا الان حدود ۷۹۰ هزار دُز واکسن وارد کشور شده است و یکسری واکسن هم حدود ۷۸۰ هزار دُز ظرف همین هفته خواهد رسید.
معاون وزیر بهداشت با بیان این که کشور‌ها به تعهداتشان در کواکس عمل نکردند افزود: ۲۵۰ هزار نفر واکسنشان تزریق شده و ۵۵ هزار نفر هم دُز دومشان را گرفته اند.
او با بیان این که ۸۶ درصد واکسن‌ها را فقط ۷ کشور زده اند گفت: واکسن به یک عامل سیاسی و اختلاف کشور‌ها بدل شده و ما روی واکسن‌های خارجی حساب نمی‌کنیم و به واکسن‌های داخلی امید داریم که تا تیرماه قطعا به تولید نیمه صنعتی می‌رسیم و تا آخر تیر ماه هم به تولید صنعتی خواهیم رسید.
دکتر رئیسی از مردم خواست که پروتکل‌ها را دقیق رعایت کنند و اگر سفر رفته اند از دورهمی و دید و بازدید جدا خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

 

 

آخرین اخبار

سریال جذاب کره‌ای "لبخند خورشید" از شبکه سلامت " طب در قاب" از شبکه سلامت قدردانی ۷۰ پزشک از برنامه مادر کودک در رسانه ملی گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی " ایرانِ جان؛ این بار از ایلام " شبکه سلامت سیما؛ به مناسبت "هفته سلامت" تقدیم می کند. 《 اطلاعیه 》 نشست صمیمی مدیران شبکه سلامت سیما و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت (اصلاح عادات غذایی کودکان) «کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت

نظرات

مانده : (1000) حرف