اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

چهار شنبه 18 فروردین 1400

چه اتفاقی با گردو خوردن در بدن می‌افتد؟

هر روز گردو خوردن، موجب چه اتفاقی در بدن می‌شود؟‌

0

آجیل‌ها را می‌توان بدون هیچ تردید به‌عنوان ابرغذا نامید. محتوای کالری بالا به شما امکان می‌دهد حتی به تعداد انگشت‌شماری، آجیل را استفاده کنید و ترکیبات غذایی آن، مواد معدنی ضروری بدن را تأمین می‌کند.

آجیل، یک منبع خوب به جای غذا است، اما آلرژی می‌تواند آجیل خوردن را به یک محدودیت تبدیل کند.
 

 

خوردن هر نوع آجیل، بدن را مملو از فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم می‌کند. متخصصان تغذیه، آجیل را یک میان‌وعده کامل می‌دانند. به دلیل محتوای بالای چربی، پروتئین و فیبر، همراه با کمبود تقریباً کامل کربوهیدرات‌ها، مغز‌های آجیل بر نوسانات انسولین تأثیر نمی‌گذارند. این به آن معنی است که استفاده از آن‌ها منجر به افزایش وزن یا دیابت نخواهد شد.
 
گردو، موقعیت خاصی دارد. نخست این‌که بر خلاف مثال بادام هندی، گردو با هزینه کمتر، سازگاری با محیط زیست و سازگاری ژنتیکی دستگاه گوارش، جهت جذب این محصول برای بدن بسیار مفید است.
 
یکی دیگر از مزایای انکار ناپذیر این مغز، محتوای بالای اسید‌های چرب امگا ۳ است. این نوع چربی‌های سالم جهت مبارزه با استرس (دلهره)، التهاب نهفته و همچنین حفظ سلامت قلب و عروق خونی ضروری است. محتوای چربی اشباع نشده گردو به ۶۵ درصد می‌رسد که تنها با ماهی و دانه‌های چیا برابری می‌کند.
 
گردو از نظر شکل، شبیه مغز است و تأثیر بسیاری در کار این اندام دارد. بر اساس تحقیقات، استفاده منظم از گردو موجب بهبود عملکرد و کاهش استرس (دلهره) می‌شود. به دلیل چربی‌ها، ویتامین‌های A ، C ، B۱ ، B۲ ، B۱۲ ، K ، E موجود در آجیل‌ها و همچنین مواد معدنی - آهن، گردو از سامانه عصبی بدن در برابر فشار بیش از حد، محافظت می‌کند و موجب بهبود گردش خون می‌شود.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما

آخرین اخبار

«درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت

نظرات

مانده : (1000) حرف