اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

شنبه 14 بهمن 1402

«درمان‌های جایگزین جراحی پروستات»

در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما محمد صادق کشمیری متخصص داخلی فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» به بحث و گفتگو پرداخت.

0

کارشناس برنامه گفت: آمبولیزیشن پروستات، تكنیكی ایمن و با كیفیت بسیار مناسب است که به عنوان روشی نوین در دنیا، در درمان بزرگی خوش خیم پروستات (BPH– benign prostatic hyperplasia) مورد استفاده قرار میگیرد.
این استاد دانشگاه گفت: بزرگی خوش خیم پروستات در بیش از نیمی از مردان بالای 60 سال مشاهده میگردد و دارای علائمی نظیر : تكرر ادرار، احتباس ادرار، نیاز فوری به دفع ادرار و كاهش جریان ادراری می باشد. وی افزود: در درمان‌های نوین جراحی پروستات با انجام تکنیک آمبولیزاسیون، به کوچک شدن پروستات کمک می‌کنند.  
 وی در پاسخ به این سؤال که تكنیك انجام آمبولیزاسیون چیست؟، گفت: در این روش بدون استفاده از بیهوشی و تیغ جراحی، بافت پروستات حجیم شده، از طریق بستن شریان های اصلی آن، كوچك می شود. روش كار بدین گونه است، كه كاتتر نازكی از طریق شریان كشاله ران وارد گردش خون بیمار شده و پس از رسیدن این لوله به شریان تغذیه كننده پروستات، مواد آمبولیزان تزریق میشود که باعث مسدود شدن شریان و كاهش فلوی شریانی به پروستات و در نتیجه كوچك شدن پروستات می شود. پس از كوچك شدن پروستات و برداشته شدن اثر فشاری از روی آن، علائم بیماران به میزان قابل توجهی بهبود می یابد.
کارشناس برنامه در پاسخ به این سؤال که بیماران كاندید آمبولیزاسیون پروستات چه كسانی هستند؟، گفت: بیماران ایده آل برای آمبولیزاسیون پروستات، بیماران مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند، كه با درمان های دارویی بهبود نیافته اند و یا به دلیل سن بالا و بیماری های قلبی عروقی، امكان جراحی برای آنها وجود ندارد. در عده‌ای از افراد نیز مصرف داروهای پروستات از جمله: تامسیلوسین، با بروز بعضی از ناتوانی‌ها همراه است، که فرد را مستعد انتخاب این روش جراحی میکند.
این متخصص قلب و عروق، مزایای آمبولیزاسیون پروستات در مقایسه با سایر درمان ها را اینگونه دانست:  نداشتن عوارض جانبی كه در درمانهای رایج طبی رویت می شوند، اجتناب از تروماهای فیزیكی ناشی از جراحی، عدم بستری شدن و بازگشت به فعالیت های عادی بعد از 24 ساعت، عدم نیاز به بیهوشی، كاهش میزان عوارض در مقایسه با سایر روشهای درمانی، مانند: كاهش میزان عارضه اختلال عملكرد جنسی بعد از انجام این پروسه و همچنین عدم وجود خونریزی كه به طور شایع در روش جراحی پروستات (TURP) دیده می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: این روش جراحی تنها به چند ساعت زمان نیاز دارد که به صورت تیمی و همراه با رادیولوژیست‌ها انجام می‌شود.
برنامه ضربان همه روزه از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ از شبکه سلامت سیما پخش می‌شود.

آخرین اخبار

«تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات» ویژه برنامه انتخاباتی «سپیدِ قانون» از شبکه سلامت اثر انگشت برنامه ای متفاوت بیماری صدف حوادث چشمی اختلالات خلق و خو در بارداری « بهداشت خواب» آب سیاه تدوین سند رسانه ای ویژه معلولین در رسانه ملی علائم دهانی بیماری‌ها عوارض چشمی در بیماری دیابت تپش قلب مراقبت‌های بعد ازIVF تب در کودکان

نظرات

مانده : (1000) حرف