اپلیکیشن شبکه سلامت
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

پنج شنبه 20 آذر 1399

کرونا سردردهای میگرنی را افزایش می دهد؟

بیش از اندازه در خانه ماندن و از دست دادن امکان تردد در شهر بدلیل شیوع ویروس کرونا اختلالات خلقی ناشی از سردردهای میگرنی افزایش پیدا می کند.

0

شبکه سلامت :

با جا به جایی فصل‌ها و شروع فصل سرما، حمله های شدید سردردی از جمله میگیرن در اغلب افراد  آغاز می شود. با تغییر فصل، فشار هوا نیز به همان اندازه تغییر و با کوتاه‌ شدن طول روز میزان آلرژی، استراحت نیز به مراتب کاهش پیدا می کند و همین امر موجبات سردردهای میگرنی یا سردردهای خوشی ای را فراهم می کند .

اگر فشار هر یک از افراد در پایینترین از حد امکان قرار داشت سردردهای میگرنی نیز در آن فرد ایجاد خواهد شد، به طورکلی مکانیسم پیدایش چنین سردردهایی همانند پرواز با هواپیما است، احساس کمبود اکسیژن، تغییر فشار هوا، انقباض عروق و از جمله عوامل ایجاد این نوع از سردردها است.

گفتنی است، کمبود انرژی،احساس خواب‌آلودگی، اضطراب، در گاهی مواقع منع و محرومیت از نور،کرختی، اختلال در تمرکز، کاهش و یا افزایش اشتها علاوه بر ایجاد سردردهای میگرن می تواند باعث شروع انواع اختلالات خلقی فصلی با شیوع بالا  در همان افراد شود.

دانشمندان بر این باورند که فصل سرما به افزایش دفعات و شدت سردرد مبتلایان به سردردهای میگرن منجر می شود، البته ماندن بیش از اندازه در خانه و از دست دادن امکان تردد در شهر بدلیل شیوع ویروس کرونا این اختلالات را تشدید می کند بنابراین چند نکته اساسی و مهم به افرادی که از این بیماری رنج می برند توصیه می شود.

 الگوی خواب۸ ساعته خود را همیشه حفظ کنید، زیرا خواب منظم می تواند در جلوگیری از سردردهای میگرنی موثر باشد.

 روشن نگه داشتن خانه؛ دریافت نور جزء بهترین راه حل های کاهش اختلالات خلقی فصلی است، گرچه نور‌های مصنوعی خانه نمی توانند جایگزین مناسبی برای نور طبیعی باشند اما در هر صورت، دریافت نور روند مشکلات را کاهش می دهد.

پیاده روی کنید؛ زمانی را هرچند کوتاه به پیاده روی در خانه به خود اختصاص دهید.

کاهش انرژی و خلق و خوی عصبی باعث تمایل افراد به سمت غذا‌های فست و فودی پیدا می کندؤ غذاهایی که اغلب حاوی شکر،  روغن فراوان، فرآورده های گوشتی و انواع کربوهیدرات های بالا است و به طورکلی علاوه بر بهم ریختن حالات روحی به مشکلات شدید گوارش، اضافه وزن و مشکلات جسمی و البته روانی کمک می کند.

 به همه هموطنان توصیه می شود در مواقع مواجه شدن به چنین سردردهای حالات روحی و روانی و خوراکی خود را کنترل کنند و در بهتر شدن حال خود تلاش کنند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

آخرین اخبار

«کهیر و اگزما» «درد گردن و شانه» «بیماریهای خونریزی دهنده در کودکان» «ورزش و سلامت قلب» «لک‌های صورت در دوران بارداری» «جراحی چاقی» نشست مدیر شبکه سلامت سیما و نمایندگان سازمان ها و نهاد های مرتبط با سلامت روان در آستانه هفته سلامت روان «تدابیر فصل پاییز از نگاه طب ایرانی» «جراحی چاقی» انواع سکته‌های مغزی بزرگداشت روز پزشک در شبکه سلامت «افسردگی در کودکان» «تب دنگی و پشه آئدس» «تبلیغات و واقعیت‌ها در دندانپزشکی» نگاهی به تاریخ شفاهی سازمان پزشکی قانونی در «اثر انگشت» «نقش تغذیه در مدیریت اعتیاد» استفاده از عینک های آفتابی استفاده از دهانشویه‌ها برنامه نامزدهای ریاست‌جمهوری در حوزه سلامت از قاب شبکه سلامت سیمای انتخابات و مناظره های تلویزیونی نشست مسئولین فدراسیون ورزش های ناشنوایان با قائم مقام و مدیر تامین برنامه شبکه سلامت سیما «صرع در سالمندان» نشست مدیر شبکه سلامت و سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت . «عوامل موثر در ایجاد آرتروز زانو» «اثر انگشت» خیرین حوزه سلامت در قاب شبکه سلامت سیما «تازه‌های دندانپزشکی» پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت» سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه سلامت سیما «ورزش و روزه داری» پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ «آداب سحر و افطار از دیدگاه طب سنتی ایرانی» زخم معده و روش‌های پیشگیری از آن پوکی استخوان و شکستگی استخوان لگن کم خونی در دوران بارداری پیشگیری و کنترل آسم شدید و مقاوم به درمان تکامل مغز در کودکان نشست مدیر شبکه سلامت سیما و معاون پرستاری وزارت بهداشت سوء هاضمه و میکروب «جام‌جم» از برنامه روی آنتن شبکه سلامت گزارش می‌دهد انحراف ستون فقرات «مضرات خود درمانی در بیماری‌های گوارشی» یبوست و راه‌های پیشگیری از آن تغذیه با شیر مادر «سیروز کبدی» «ترشحات پشت حلق» حضور تیم فوتسال شبکه سلامت سیما در جام مدافعان سلامت استان تهران «درمان‌های جایگزین جراحی پروستات»

نظرات

مانده : (1000) حرف